Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
neven92:
opet xD meni luna 2 puta zacvikala,i oba puta se iglicasti raspal...bjezi od tog kineskog smeca... Kaj je sad u planu? Serijala i dalje?
luna500rr:
--- Citat: neven92 - 04 Kolovoz, 2011, 22:15:31 ---opet xD meni luna 2 puta zacvikala,i oba puta se iglicasti raspal...bjezi od tog kineskog smeca... Kaj je sad u planu? Serijala i dalje?
--- Kraj citata ---
vratit cu malossi sport al nov klip nutri... karb ide phva 17.5 i nov iglicasti... sve spremno samo iglicasti jos nac al radije cekat dva tjedna na lezaj da valja nego vozat na smecu :icon_thumright:
da stavim midenu piksu misto lezaja, kosto ima na tomosima, bar mi nebi zariba :toothy12:
neven92:
--- Citat: luna500rr - 05 Kolovoz, 2011, 09:11:43 ---vratit cu malossi sport al nov klip nutri... karb ide phva 17.5 i nov iglicasti... sve spremno samo iglicasti jos nac al radije cekat dva tjedna na lezaj da valja nego vozat na smecu :icon_thumright:
da stavim midenu piksu misto lezaja, kosto ima na tomosima, bar mi nebi zariba :toothy12:
--- Kraj citata ---
A kaj mislis kak sam ja vozil lunu zadnjih skoro godinu? Upresal sam tu piksu i bez brige sam...samo jel bi se to moglo stavit na neki kit koji radi na vecim okretajima nego serijala? Bi to funkcioniralo? :icon_scratch:
animatrix:
jel se to nebi pojelo? mjed mi zvuci mekano.. ugl, ma uzmi za 20kn taj iglicasti ili da frend to uzme u ns ako ima.. znam da imaju malossijev za 50-60kn
luna500rr:
--- Citat: animatrix - 05 Kolovoz, 2011, 10:06:50 ---jel se to nebi pojelo? mjed mi zvuci mekano.. ugl, ma uzmi za 20kn taj iglicasti ili da frend to uzme u ns ako ima.. znam da imaju malossijev za 50-60kn
--- Kraj citata ---
ma malossi skf isti vrag nac cu nesto... gleda sam u gradu kod nas nema nigdje kupiti, jedan lik sto servira skutere bi mi proda polovni po cjeni novog samo zato sto je s malagutija :toothy12:
nevene gdje ima kupit tih piksi, pase li s tomosa?
da mi je nac nekog blizu lagerosa ili bimota ili neceg slicnog uplatio bi mu 50kn nek kupi lezaj (oko 20kn) i nek posalje u pismu... resto njemu za cevape...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju