Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
luna500rr:
--- Citat: Drnda-1 - 04 Kolovoz, 2011, 17:32:20 ---lune su dobile neku ljetnu prehladu pa crkavaju ove s foruma :toothy11:
de lijepo postelaj s malo bogatijom smjesom od idealne, sve NOVO stavi, znaci iglicasti zegere, bolcnu , klip, ovo drugo provjeri jel u dobrom stanju tipa lezaji i radilica i vozi na dobrom ulju, nemoj te kineske klipove uzimati
--- Kraj citata ---
ne se boj, ulja joj nije falilo osla je u racku jer sam zabunom umjesto malossi lezaja stavio original lezaj, glava se vidi da je spustana al rjesilo ga to da je squish bio mali, pomicana struja (predpaljenje = jace detonacije)... i sve to na 10000rpm jer malo ispod toga nije bas vukao, mada ovi spuh ni na kitu nebi preko 8000 trazio...
doritos:
--- Citat: animatrix - 04 Kolovoz, 2011, 17:10:37 ---ma uletit ce ti novi klip do sredine slijedeceg tjedna vec :)
--- Kraj citata ---
kolko je promjer klipa na tom cilindru kaj ti imaš??
Bolcna ??
Imam doma kaj stoji novi novi klip Vertex s 2karike pa eto, veoma povoljno da imam za cigare xD xD ahahah
luna500rr:
--- Citat: doritos - 04 Kolovoz, 2011, 17:59:49 ---kolko je promjer klipa na tom cilindru kaj ti imaš??
Bolcna ??
Imam doma kaj stoji novi novi klip Vertex s 2karike pa eto, veoma povoljno da imam za cigare xD xD ahahah
--- Kraj citata ---
47, 10mm bolcen, imo sam i vertex klip na malossi sportu, evo sto je ostalo od njega:
Drnda:
stavi manju amperazu kad budes vario ubuduce :toothy12:
doritos:
msm da ovaj klip sta imam je 46.00 :icon_scratch:
ne znam za kej je to uopce??
a jbt, ubil si klip xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju