Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (32/55) > >>

neven92:

--- Citat: luna500rr - 05 Kolovoz, 2011, 17:15:32 ---ma malossi skf isti vrag nac cu nesto... gleda sam u gradu kod nas nema nigdje kupiti, jedan lik sto servira skutere bi mi proda polovni po cjeni novog samo zato sto je s malagutija :toothy12:
nevene gdje ima kupit tih piksi, pase li s tomosa?
da mi je nac nekog blizu lagerosa ili bimota ili neceg slicnog uplatio bi mu 50kn nek kupi lezaj (oko 20kn) i nek posalje u pismu... resto njemu za cevape...

--- Kraj citata ---

Kod mene ima jedan majstor koji se time bavi,stavi tu piksu,al od bronce,racuna 30 kn to,odneses mu radilicu i rijesi ti to...

animatrix:
@doritos, sad sam vidio tvoj post, vertex 46mm? trebao bi mi 47.00

luna500rr:

--- Citat: doritos - 04 Kolovoz, 2011, 18:06:58 ---msm da ovaj klip sta imam je 46.00  :icon_scratch:

ne znam za kej je to uopce??

a jbt, ubil si klip xD

--- Kraj citata ---

honde neke prastare s 10mm bolcnom ili top trophy za morini ac? italkit za honde s 10mm bolcnom ima 46mm vertex klip, ovako izgleda:

stunt_master:

--- Citat: luna500rr - 04 Kolovoz, 2011, 14:49:53 --- :toothy12:
najradije bi kupio devetku u stunt_mastera, ono kad se pokvari za 50e polovnu masinu drugu zavidas i vozi, al jbg vozi ko i ja odkad i ja i njegovom kinezu nikad nista :dontknow:

--- Kraj citata ---
  Dasta  :toothy12:

mvuzem5:
Ej mene zanima kad si stavil taj lip 70ccm dal ti se grije kaj mator???...jer ja sam isto stavil klip od 70ccm vozim se kojih 3 min mator je vruci ko vrag...**!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju