Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
neven92:
pa onda te vjerojatno samo karb zeza...al cudno kak onda poslije pali bez brige kad jednom upali :dontknow:
luna500rr:
Za one koji kontaju u ova čudesa, kako bi islo ovo? Vec sam poturpija pa samo pitam ako neko moze rec dali bi vuko s laserom x-pro?
Svi su prelivni 31.5 samo sam zaboravio nadopisat tamo...
Ide unutra druga specijala klip, al aw ili nesto bolje, necu experimenirat s taiwan i motorforce klipovima...
A imam i jednu dilemu, dal slozit lc serijalu, ili nesto love bacit u vjetar za ovakav malo jaci base?
Jer sve manje vozim skut, mjesecno mozda 100-150km napravim, tako da me nebrige ni potrosnja ni nista, samo da nemoram svako drugi dan skidat pol masine dolje i prljat se bezveze...
animatrix:
21,5 bi ti bilo oko 9000rpm, s laserom mislim da je idealno
CoK:
to ovako odokativno...ali koliki su zaista tajminzi toga? sto ako je deblji dihtung ispod ili slicno :dontknow:
luna500rr:
Dihtunzi ce ovisit o klipu, ugl klip u dmt mora ici do dna prozora, al hebi to, zariba juce, neki vrag upa u termogrupu malo natuka glavu, klip, par risova po cilindru... Al cudo je jutros upalilo no žrnje, melje i svasta nesto... Stavio od zezancije topov cil, ranami upali vozi mada je isfrizan cil totalno, nekoliko dubokih risova, dva idu do vrha... opet radi pali, stabilan ler, al necu vozit nikako jos ce se nesto drugo pokvarit :dontknow:
Vise ni sam neznam sta, ako nadjem negdi lc termogrupu netaknutu, ili zaribanu nije problem specijalu opalit samo da je 50ccm, original karb, filter zraka sve zivo osim prjenosa, samo da se nekvari svaki dan ako je ikako to moguce :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju