Tehnički kutak > Garaža

Luna 70 vision

<< < (28/55) > >>

luna500rr:
Malo update...
Kad sam zadnji put digao temu bio je cvika jer se raspao iglicasti, tada sam kupio drugu turpijanu termogrupu u nevena92 a iglicasti sam nasao u garazi i to mi je bila glavna greska... Neven se potrudio, nove karike sve +5 po smjesnoj cjeni, za 50ccm i jos ovaj auspuh skuter je isao dosa bolesno, osjecaj je bio da bi digao do 80 lunu s kitom i spuhom na serijskoj cihnarelli masini...
To je tako islo i trosilo dosta i s 12mm phva sve do nedjelje jutro kad mi je nakon 100-200m punog gasa samo ugasio se na oko 65-70 i opet proradio dok je brzina pala na dvadesetak... Slabo je primao gas, nije htio preko 40, jedino nizbrdo bi isao kako treba lol...

Nisam se htio zamarat do pon ujutro kad sam procistio karb pa prominio karb pa skinio sve s radilice pa vratio s strane magneta i upalio ga, sa strane variomata prskao pjenom i nista, ovo šuškanje zanemarit to bilo od zubcanika anlassera...
evo kako je primao gas bez variomata i komplet stvari na toj strani...

zipst mi rekao da nekako slabo prima pa sam vratio paljenje na magnetu, pogledao usis jos jednom i nista...
onda sam onu zadnju stvar sto mi je bila na pameti skinio i imao sam sta vidit kad sam izvukao bolcen iz klipa, iglicasti u 1000 komadica, komadici karika na sve strane, kad sam pogledo klip samo sto se nisam šlogiro, klip star mjesec dana i vec u vjecnim lovistima... A najveca misterija, da je ovo cudo stvarno palilo!?
Evo slika klipa i iglicastog:

Glava je dobila al cil djevicanski doslovice lol, u boljem je sada stanju neg kad sam ga dobio od wonderkida:

I evo ekipa na okupu, sve je ovo luna prozvakala od Božića :drunken_smilie:

baksuz i gotovo...

animatrix:
jebat ga.. bas nemas srece..

anton55:
Pa al ni jedan od ovih pet klipova ne može još voziti.

wonderkid:
uf sta klipovi odlaze ;D peh

luna500rr:

--- Citat: anton55 - 04 Kolovoz, 2011, 13:47:41 ---Pa al ni jedan od ovih pet klipova ne može još voziti.

--- Kraj citata ---

voze svi al nijedan normalno :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju