Tehnički kutak > Garaža
Luna 70 vision
luna500rr:
--- Citat: wonderkid - 06 Lipanj, 2011, 16:55:01 ---nemoj lupat love u njega,daj se samo vozi,jebes jaci setup ;D
--- Kraj citata ---
Da mi je nac jedan setup da u 1000km nemoram 3 puta dizat cilindar odmah bi ga slozio :laughing6:
Vjerojatno cu nakraju bubnit gore bb masinu al serijsku 100%, ni multivar necu stavljat, jer sta god taknem to zeznem...
animatrix:
kod mene je stvar da bih volio da mi trosi kao prije, ali nebih htio imati takve performanse... jednostavno sam navikao kako skuter ide i sve slabije od toga mi ne pase vise... tjesim se da ce mi 70cc u vangradskoj barem malo manje trositi.. jucer i danas 132km sa 6.6L, vangradske je prosjek bio 75-80 na 1/3 - 1/2 gasa
luna500rr:
Kod mene je obrnuto, volio bi da mi ide kao sto je isao u sjecnju i veljaci, a htio bi da trosi ko sada :laughing7:
neven92:
ak trebas imam ti ja negdje diznu 68 m6...javi pa potrazim... :hello:
luna500rr:
--- Citat: neven92 - 07 Lipanj, 2011, 11:12:20 ---ak trebas imam ti ja negdje diznu 68 m6...javi pa potrazim... :hello:
--- Kraj citata ---
Ma kupit cu gruntera ovi me zeza karb...
Najradije bi zapalio skuter, jutri kao da je ishlapilo gorivo iz karburatora, na vakuumu napumpam pa kurblam jedno desetak minuta i onda sastavi i radi sve +5, poslje ga mozes gasit radit sta oces, pali na zub...
Nekako nemam vise volje sarafat, nek sad stoji u garazi imam 3 auta a i kisa se sprema pomalo, sto god prominim na masini samo gore radi, racunam sastavit cu serijalu pa ce radit kako treba, a eto ni to nemoze :sad3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju