Tehnički kutak > Tuning skutera
neće ide do nekih 15 km/h
SlowRider:
--- Citat: robert - 18 Listopad, 2007, 20:47:51 ---reci mi molim te koji je to baotian?
mislim na ono BT50qt????
--- Kraj citata ---
To je Enzo :laughing3:
igor.sb:
--- Citat: SlowRider - 18 Listopad, 2007, 21:17:30 ---
--- Citat: robert - 18 Listopad, 2007, 20:47:51 ---reci mi molim te koji je to baotian?
mislim na ono BT50qt????
--- Kraj citata ---
To je Enzo :laughing3:
--- Kraj citata ---
:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
svaka ti dala...
gun_rider:
--- Citat: igor.sb - 18 Listopad, 2007, 20:37:55 ---
--- Citat: gun_rider - 18 Listopad, 2007, 20:19:29 ---Jel ima igdi cjenik za baotiana, čisto okvirno da vidin cjene?
Evo recimo ra ono usisno kolino šta ide sa karba na cilindar me faca u servisu traži 200kn. Membrana karburatora također 200kn. Samo za ulje izmjenit 200kn (40kn/l i 5 minuti posla)...pretpostavljan da ovo kolino i membrana ne dođu sigurno ni pola cjene, ako i trećinu...
Ima li koja stranica, i koji dućan koji ima tahvih djelova u ST?
--- Kraj citata ---
ja ne mogu jeb... vjeovat
mislim da je piaggio prirubnica nehih 50kn koliko se sjecam ili za minarelli
tvoja bi trebala biti s obzirom da je on 6x jeftiniji znaci nekih ma 10 kn max....20kn
dobro slowrider kaze
.....de posalji to sve u pm
--- Kraj citata ---
Sve je iz jednog komada gume i unutra ima aluminijska cijev, guma služi samo da se natakne na karburator da dihta...i to g#vn% za ovo g#vn% od motora te pare...to dođe 200kn a ja san motor dobia za 500kn, nije se vozia, samo je smeta u garaži, i znan vlasnika...tako da...a motor je bia čak u pristojnom stanju :icon_biggrin:
Čin ga poredin ovo malo prodajen ga i uziman neku cvaju jer mi se ne isplati ulagat neke novce u ovo...a opet neće ić ni upola ko neka cvaja...
gun_rider:
Sa 8.5 grama stavljene rolice od 3.9 grama i opet nisan zadovoljan...dok krene do nekih 5 km/h opet neide kurca, a do 30 se razvrti ko mutav...i čupa uzbrdice koda ih i nema...ali ipak...jebeno kretanjeeeeeeeeeeeeeeeeeee :redface:
Jel moguće da je stvar u kvačilu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju