Tehnički kutak > Tuning skutera
neće ide do nekih 15 km/h
SlowRider:
Probaj prvo sa rolicama.
gun_rider:
Jel ima igdi cjenik za baotiana, čisto okvirno da vidin cjene?
Evo recimo ra ono usisno kolino šta ide sa karba na cilindar me faca u servisu traži 200kn. Membrana karburatora također 200kn. Samo za ulje izmjenit 200kn (40kn/l i 5 minuti posla)...pretpostavljan da ovo kolino i membrana ne dođu sigurno ni pola cjene, ako i trećinu...
Ima li koja stranica, i koji dućan koji ima tahvih djelova u ST?
SlowRider:
--- Citat: gun_rider - 18 Listopad, 2007, 20:19:29 ---Jel ima igdi cjenik za baotiana, čisto okvirno da vidin cjene?
Evo recimo ra ono usisno kolino šta ide sa karba na cilindar me faca u servisu traži 200kn. Membrana karburatora također 200kn. Samo za ulje izmjenit 200kn (40kn/l i 5 minuti posla)...pretpostavljan da ovo kolino i membrana ne dođu sigurno ni pola cjene, ako i trećinu...
--- Kraj citata ---
Jel ti vozis Ferrari ili baotian?
igor.sb:
--- Citat: gun_rider - 18 Listopad, 2007, 20:19:29 ---Jel ima igdi cjenik za baotiana, čisto okvirno da vidin cjene?
--- Kraj citata ---
ja ne mogu jeb... vjeovat
mislim da je piaggio prirubnica nehih 50kn koliko se sjecam ili za minarelli
tvoja bi trebala biti s obzirom da je on 6x jeftiniji znaci nekih ma 10 kn max....20kn
dobro slowrider kaze
.....de posalji to sve u pm
robert:
reci mi molim te koji je to baotian?
mislim na ono BT50qt????
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju