Tehnički kutak > Tuning skutera

neće ide do nekih 15 km/h

(1/4) > >>

gun_rider:
znači kad dam gas motor skroooz sporo kreće, sve do nekih 15 km/h i onda tek potegne kako bog zapovida. radi se o baotianu, sve serijski na njemu, nisan siguran ima li onaj prsten na variomatu, nezna ni prijašnji vlasnik, a ja nisan još uspia odvidat onu jebenu vidu...
Na nijednom nisan još vidia to...pa mi čudno...jel to normalno ili do čega bi moglo bit?
Najgore je kad krećen s uzbrdice motor jedva da krene...a iz zaleta sve super, iz laganog zaleta ide bez problema...aj pomoć :dontknow:

ChRiStIaN:
meni isti racku na roxu...neki put mi krene super a neki put ne...kad ima okretaje onda nejde da ga teras a kad je na leru ona k onda nabere okretaje i krene super

gun_rider:
E tebi je problem šta ti ga zavrti...a meni obrnuto, neće da ga zavrti, recimo kad ideš uzbrdo, samo gubi okretaje i staje lagano...onda bi ga razbia :redface:
Ove su rolice ja mislin 8.5 grama, iman malossijeve od 3.9 grama za njega...bi li se rješia problem kad ih stavin? Ali neide mi u glavu, serijski drugi ide tako, moj je evo serijski pa neće mater mu kresnen...koji mu je *urac?

TheBili:
Stavi lakse rolice.... Vjerovatno da je do tog...
Al nisam ti siguran...

gun_rider:
Al znaš šta mi nejde u glavu...šta serijski sa istim rolicama, sa svim istim ide a moj neide :icon_biggrin:Nak se popne iznad 15-ak onda povuče kako spada tek

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju