I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
jel mogu s tom iskaznicom u grad da fatam žene i to, ulazim u poznate klubove i ponosno pijuckam kolu dok vani stoji bt49qt9
zar nezna nitko? rijec je o PN diodama,poluvodicima,JFET i MOSFET tranzistorima... imam 5 zadataka za rijesit pa ako neko moze pomoc
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
pa di vi idete na faxja isto moram slušat inženjersku matematiku, a već sam matematiku 1 položio prije na drugom faxu i skoro niš mi neće priznat
ja idem s tobom, tj ti ides samnom haha. vidio sam te jucer, sta ti radis na tehnickom, sta nisi ti drugdje bio? koja si godina sad?ja sam polozio i mat1 i mat2, sad imam ing mat, onda jos visa mat, i na magisteriju jos jedna wiiiako prodem je
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
Kako to da nigdje ne vidim VXRa?
cek ivo kad si ti presao na rac? prosle godine te nije bilo, ili si upisao nanovo?...ugl rec cu ti sretno, trebat ce ti kad dode elektronika, automatika itd a ti speed? na kojoj si ti sad godini i to? koje matise si roknuo 1 i 2 ili?
vxr ne ide dalje od raba cesto , nemam ga di tu drzat?a na cemu si ti?jbt ovde ima ritehovaca u pm, ote svi ucit ne visit na forumu, pametnije bi nam bilo
strucni je laksi 4 puta, npr mi za dolaske dobijemo 5 bodova, oni 20, za labose 5 oni 20, znaci vec sa time imaju uvjet za izac na zavrsni, a mi tek 10 bodova, di su jos kolokviji...
bome ivo uzeo si velik zalogaj, zelim ti svu srecu ali nece ti bit lako...Special sta si opet na prvoj?