@mudri:
Što se tiče dizne, za crni karb (DS... iliti black edition) bi ti orginal dizna 75 trebala odgovarat (osim ako u stage6 ne mijenjaju dizne). Bar je meni odgovarala. Alfa je imao oko ~85 diznu koliko se sjećam, ali njegov karb nije bio DS nego BD ako se dobro sjećam. Setup njegovog karba je po defaultu drugačiji (manja igla, pa je zato trebala veća dizna). Što se tiče prerade airboxa... Ja sam u početku imao izvađen samo tuljac i napravljene iznutra dodatne 2 male rupe (kao na slici u mojoj temi). Kasnije sam preradio airbox baš kako treba i razlika nije velika, ali se osjeti. Bolje je skuter reagirao na gas. Kao da je imao neku dodatnu snagu na startu, a kasnije kroz vožnju ista stvar prerađen il ne prerađen airbox.
Zvuk će ti biti dublji i onako "racing" hrapaviji malo.
Ja sam najviše navukao nešto više od 110km/h, ne sjećam se koji broj je bio. Ugl. mjerio sam to jednom, navukao 110 km/h, ali kasnije kad sam smršavio je krajnja bila i veća malo. Za usporedbu, sadašnja serijala ide oko 85km/h max.
Idem na put na 20tak dana pa kad se vratim me zanimaju dojmovi (ako će do tad bit gore kit..). Najviše me zanima dal ćeš imat prduckanja u vožnji bez gasa (pod prduckanje mislim na onaj zvuk kao u leru samo malo jači jer su okretaji veći), jer ja ih nisam imao i to mi je zadavalo problem po brdima (piše sve u temi), a sad na serijali opet sve ok. Skuter prducka i nema više gušenja, trokiranja i ostalih gluposti nakon vožnje bez gasa niz brdo.