Tehnički kutak > Tuning skutera
setup za due+
Crazy Kuree:
malo mješate pojmove, s modularnom glavom hoće bit bolje hlađenje glave, ali to neće smanjit temperaturu tekućine, može samo povećat. što se tiče ssp imam je i propeler je za neki 30% veći a to da je za toliko bolje hlađenje, pa nije jedino većim hladnjakom bi se značajno smanjila temperatura. u mene je bio due+ c 16 od aeroxa hladanjak s 2 rebra manje i ssp pumpa nije se baš pregrijavo al nisam ni vozio dugačke relacije. Što se tiče ulja sipo sam valvoline polusintetika 40 kn i nisam imo problema. da imam viška para sigurno bi sipo ulje od 160kn
bakija:
da mi malo pojasnite tu ssp pumpu njezin rad di se može kupiti i dali se to isplati i kakva je to modularna glava i kakve su razlike između nje i nakakve obićne.
Crazy Kuree:
SSP pumpa ima veći propeler za neki 30% od standardnog pa je s tim brži protok vode, to je više za izgled dio, a modularna glava se sastoji od dva dijela, uglavnom gotovo preko cjele glave kruži voda što nije slučaj kod obične.. jedino veći hladnjak ili dva hladnjaka bi pomogli u hlađenju, za runnera nema SSP pumpe
XSH_tuned_MHR:
MODULARNA glava je dvodjelna glava., sastoji se od dva elementa., samim time bolje odvodi toplinu., svaki jaci kit., noviji ima modular glavu., ., bolje ici nece al ce ga bolje hladit., razlika je u cijeni pa ti vidi.
ssp pumpa cista šminka po meni., ako imas viška kupi., slozi si dva kilera i amen..eto ukratko
salej600:
Staviš hladnjak od SP 180. Nađeš polovni. Duplo je veći. Prerade se nosači. Stane bez problema. Ja ga imam, a stavio sam i ventilator od sp-a koji je spojen na prekidač i palim ga po potrebi. Nikad problema sa temperaturom. Malo se prerade crijeva za vodu. Kad staviš sve plastike gore ništa se ni ne vidi. Sve sam polovno platio 3oo kn.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju