Tehnički kutak > Tuning skutera
setup za due+
aprilia area 51:
ja bi stavio ovako tu radilicu ostavi samo lezajeve bi pomjenio kad vec radim multivar bi ostavio fly dolje i stavio deltu kevlar obavezno dulji prenos neki usis karb minimalno 21 due plus c16 i dao bi da mi izrade kovani klip s jednom karikom za due...i vozi brate...ima da ide kak kuga...
bakija:
ćita san po forumima da se due+ ćesto pregrijava kako to izbijeći. i koje je ulje preporućljivo za due+.
pralas:
--- Citat: bakija - 21 Rujan, 2010, 21:11:38 ---ćita san po forumima da se due+ ćesto pregrijava kako to izbijeći. i koje je ulje preporućljivo za due+.
--- Kraj citata ---
za due+ bi ti preporucio full sintetiku,ipak se on vrti na dosta velik okretajima...
evo par ulja:motul 710,castrol tts,ipon scoot run,motul scooter power,silkolene pro scoot...svi se cijena krece od 100-150kn i naravno,samo radis mjesavinu 2% :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
Motul 710 ester, dalje od tog netreba ić
što se pregrijavanja tiče, uzmi modularnu glavu, termostat van naravno, neznam dal ga i ima u modularnoj glavi, kupi od mene SSP vodenu koja tjera 40% više :laughing7: i malo moddaš plastike da zrak se bolje usmjerava na hladnjak i to je to, možeš izmislit i neki ventilatorić
igor.sb:
vozi runnera, ssp pumpu za ukras jedino :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju