...Min. šta bi ja stavio je stage6 pro ili polini forrace...
nazalost moram rec da niti to bas ne radi kak spada...s6 pro je idealan za base i tocno je onakav kakvog su ga opisali na SA stranici! ogroman okretni moment idealan za base i na kraju fino produzena rezonancija da moze zavrtit base u nesto vise obrtaje za fini top speed...nazalost, nije bas kompatibilan sa midrace cilindrima...mojem daje odlican šus na startu i do 60 ispaljuje ko raketa, ali poslije gdi treba pokazat zube, nikakva kombinacija prijenosa ne pomaze...od 4,3 do 5,5 gr rolice, svi moguci centralni, linearne polutke, sve zabadava kad jednostavno spuh rezonira na preniskim obrtajima za ispusni port od 195°...najidealnije radi sa 5,5 rolama i serijskim ili plavim centralnim sa torsionom i ima top speed ko najobicniji base...
problem je u tome sto, ako se postela prijenos na obrtaje za rezoniranje auspuha, ispusni port ostaje otvoren jos kojih PAR stupnjeva kruga radilice i klip ne stigne zatvorit rupu i dosta smjese izleti opet van u auspuh (zbog toga sam imal neobjasnjivih problema s pregrijavanjem kod visih obrtaja)...dok se stavi prijenos na obrtaje max snage kita, fulaju se obrtaji rezonancije auspuha i onda opet ne puni kak spada...uglavnom, puno glavobolje za nikakve rezultate!
ako imas due+, kupuj nardo ili shot jer su rađeni za taj kit i poklapaju se u svemu kak spada! ni za boga nejdi na slabije spuhove jer ces bit razocaran! nemres sa duetom racunat sad na trajnost tak da kupis slabiji spuh jer nece radit kak spada!! sa nardom dobijes odlicne performanse i odlicnu trajnost (kad se kit odrzava kak spada i da je minimalno frga 21 postelana dobro, traje vjecno)...