Općenito > Generalno o skuterima
Odg: DERBI GP1 OPEN vrijeme za promjenu !!!
marko.p:
anton,ovo zanima mene i gassu....
daj mi reci kako misliš stavit bočnu nogaru pošto open nema pripremu za bočnu??
NEOs:
--- Citat: anton34 - 19 Prosinac, 2007, 01:02:54 ---
Sad imam gore spuh Leo Vince arrow
--- Kraj citata ---
Kakav je to auspuh? Mjesanac?Ako se gusi na full gasu, najbolje se voziti tako 500m otprilike i pogledati kakve je boje svijecica. Ako je siva, treba veca dizna.
anton34:
--- Citat: marko.p - 19 Prosinac, 2007, 09:30:14 ---anton,ovo zanima mene i gassu....
daj mi reci kako misliš stavit bočnu nogaru pošto open nema pripremu za bočnu??
--- Kraj citata ---
ima,ima.. meni je mehanicar probao staviti obicnu,ali je za gp1 Open poseban nosač mislim,treba naruciti original nogaru za open..ja sam je vec narucio samo sto se za te Derbi dijelove ceka pun ku*ac
--- Citat: NEOs - 19 Prosinac, 2007, 11:25:17 ---
--- Citat: anton34 - 19 Prosinac, 2007, 01:02:54 ---
Sad imam gore spuh Leo Vince arrow
--- Kraj citata ---
Kakav je to auspuh? Mjesanac?Ako se gusi na full gasu, najbolje se voziti tako 500m otprilike i pogledati kakve je boje svijecica. Ako je siva, treba veca dizna.
--- Kraj citata ---
To je neki novi spuh,vidim nema ga na nijednoj stranici na netu(ako ces stavit cu sliku)..ja sam ga platio 1400.predobar zvuk.. stavio sam najveću diznu šta može.. probao sam staviti veću od ove koju sad imam,ali se opako gušio..
Gaso, imam pitanje za tebe: kakav si to blatobran slozio? jel mi mozes poslat sliku?jer ja imam velikih problema s voznjom po mokroj cesti,po kisi ili jos gore po blatnjavoj cesti.. iza prsce ko iz fontane..
SlowRider:
Ne postoji Leo Vince Arrow, to su potpuno drukcije firme.
gaso999:
dali si trebao busiti karb da bi stavio diznu 64 ovaj kod mene na servisu kaze da se mora?
koliko si platio bocnu nogaru i nosac ?
a sto se tice blatobrana koliko je ruzno nesmijem ni poslikat!!!
jednostavno aparat skrece pogled s njega.
upravo mi je danas puko pa ga moram nesto povariti pa cu probati uslikati.
kad stavim NECU nikakav komentar na njega jer sluzi samo dok je zima i dok je mokro(eto toliko je ruzan :-X ).
sto se tice struje jos uvjek je sve uredu.
otisao sam do vranjica i nema dizni ali ima variomat ;D i eto morat cu izgleda to uzeti 630 kn.(malosi multivar 2000) dali je to njegova cijena ili ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju