Općenito > Generalno o skuterima
Odg: DERBI GP1 OPEN vrijeme za promjenu !!!
igor.sb:
ma jok
ak ti se ne da odi do zdenka 20kn za pice i caoss
nadam se da neces garanciju izgubit :toothy11:
btw..jel ti maknut limic s karba da ima vise zraka?
gaso999:
nije nista micano
igor.sb:
--- Citat: gaso999 - 17 Prosinac, 2007, 23:03:24 ---nije nista micano
--- Kraj citata ---
a trebalo bi ici dole i to
e sad se postavlja pitanje
otici u onu trgovinu di si kupio gp1 i reci im da bi se to trebalo napraviti jer se motor gusi na zadnjoj trecini ili kao vec se ponasa..ili im ne reci
pa sam napraviti to, ili ti ili kod zdenka
pitanje je garancija?
ne znam?
nazovi tamo u servis pa pitaj sta da napravis?
gaso999:
sutra cemo i to rjesiti!
anton34:
Ne treba veca dizna, samo karburator naštimati, i to je to. Imam isti motor, imao sam isti problem. Kad mi je mehanicar postelao karb(inace sve to radim kod njega,da ne bi nestala garancija) isao je nekih realnih 75-80(a po nizbrdici skoro 90;e sad,koliko je tocno pokazivao brzinomjer neznam)..
Sad imam gore spuh Leo Vince arrow, variator (malossi), rolice lakse(5), vecu diznu (64).hmm...da...šušte(trebam provjeriti koje boje,to mi je frend jucer sredio,zaboravih ga pitat).
I sad nestrpljivo cekam kvacilo. Iako mislim da time necu previse dobiti, ali zato slijedi kit. Vjerojatno malossi mhr replica...
Btw. motor s onim gore šta sam nabrojao ide nekih 95-105-kmh(tip me pratio s autom,posto mi je brzinomjer otisao), ali start je u k*rcu..Jel znate mozda sta bi to moglo biti? mozda treba bolje postelat, ili nisam pogodio rolice...btw. karb je original(17.5) a dizna 64,iako nisam bas sto posto siguran(javim sutra i za dizne i suste).
Izgled je dosta promijenjen => zadnji zmigavci od gp1 racing(kao gp1 250), prednji dio identičan gp1 racing(crni lakirani), i sad cekam i bocnu nogaru.rzi
E, da, jesi imao do sad mozda sranja s zmigavcima ili brzinomjerom(elektricna sranja)? Meni je otiso brzinomjer, i zmigavci prebrzo blicaju...I to sad cekam elektricara da me nazove.. Najgore mi je cekat, a pogotovo za baš Derbijeve dijelove (poput maske, nogare, brzinomjera)
Ispricavam se ako sam malo sletio s teme..
Ae pozdrav
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju