Općenito > Generalno o skuterima

Odg: DERBI GP1 OPEN vrijeme za promjenu !!!

<< < (35/50) > >>

X-Thug:

--- Citat: SlowRider - 19 Prosinac, 2007, 12:34:05 ---Ne postoji Leo Vince Arrow, to su potpuno drukcije firme.

--- Kraj citata ---
sig

--- Citat: anton34 - 19 Prosinac, 2007, 12:13:43 ---To je neki novi spuh,vidim nema ga na nijednoj stranici na netu(ako ces stavit cu sliku)..ja sam ga platio 1400.predobar zvuk.. 

--- Kraj citata ---
ajde stavi jer me bas zanima

igor.sb:

--- Citat: gaso999 - 19 Prosinac, 2007, 15:53:58 ---dali si trebao busiti karb da bi stavio diznu 64 ovaj kod mene na servisu kaze da se mora?

otisao sam do vranjica i nema dizni ali ima variomat  ;D i eto morat cu izgleda to uzeti 630 kn.(malosi multivar 2000) dali je to njegova cijena ili ...

--- Kraj citata ---

da treba vadit taj limic...ako si na to mislio

jesi narucio diznu...

NEEEEEEEEEEEEE tolike novce za multivar

bokte mazo oni nisu normalni

pa multi je 450-500kn max maxova

ako ti nije problem mozda da u mms-u u pz narucis...ja mislim da je to jedna od najpostenih i najeftinih trgovina u hr

ovi u vranjicu su stvarno cigani  :BangHead: :BangHead:

igor.sb:

--- Citat: anton34 - 19 Prosinac, 2007, 01:02:54 ---Ne treba veca dizna, samo karburator naštimati, i to je to. Imam isti motor, imao sam isti problem. Kad mi je mehanicar postelao karb(inace sve to radim kod njega,da ne bi nestala garancija) isao je nekih realnih 75-80(a po nizbrdici skoro 90;e sad,koliko je tocno pokazivao brzinomjer neznam)..

Sad imam gore spuh Leo Vince arrow, variator (malossi), rolice lakse(5), vecu diznu (64).hmm...da...šušte(trebam provjeriti koje boje,to mi je frend jucer sredio,zaboravih ga pitat).

I sad nestrpljivo cekam kvacilo. Iako mislim da time necu previse dobiti, ali zato slijedi kit. Vjerojatno malossi mhr replica...

Btw. motor s onim gore šta sam nabrojao ide nekih 95-105-kmh(tip me pratio s autom,posto mi je brzinomjer otisao), ali start je u k*rcu..Jel znate mozda sta bi to moglo biti? mozda treba bolje postelat, ili nisam pogodio rolice...btw. karb je original(17.5) a dizna 64,iako nisam bas sto posto siguran(javim sutra i za dizne i suste).

Izgled je dosta promijenjen => zadnji zmigavci od gp1 racing(kao gp1 250), prednji dio identičan gp1 racing(crni lakirani), i sad cekam i bocnu nogaru.rzi

E, da, jesi imao do sad mozda sranja s zmigavcima ili brzinomjerom(elektricna sranja)? Meni je otiso brzinomjer, i zmigavci prebrzo blicaju...I to sad cekam elektricara da me nazove.. Najgore mi je cekat, a pogotovo za baš Derbijeve dijelove (poput maske, nogare, brzinomjera)

Ispricavam se ako sam malo sletio s teme..

Ae pozdrav

--- Kraj citata ---

treba veca dizna...svaki normalni piaggio servis kod skidanja stavlja i vecu diznu, jednostavno...veci okretaji treba i vise benge --> veca dizna..to svi znaju i to svi rade

trebale bi ti rolice oko 6,0 posto imas multivar

leo vine arrow?? wtf

start ti je u kur*u il se previse vrti zbog laganih rola, il suste su premekane pa ubijes start

..toliko od mene

gaso999:
bas cu ih sutra nazvati da vidim cijenu a pitat cu za spuh odmah posto vidim da drze i leovince

anton34:

--- Citat: SlowRider - 19 Prosinac, 2007, 12:34:05 ---Ne postoji Leo Vince Arrow, to su potpuno drukcije firme.

--- Kraj citata ---

da,imas pravo..moja greska..

--- Citat: gaso999 - 19 Prosinac, 2007, 15:53:58 ---dali si trebao busiti karb da bi stavio diznu 64 ovaj kod mene na servisu kaze da se mora?
koliko si platio bocnu nogaru i nosac ?
a sto se tice blatobrana koliko je ruzno nesmijem ni poslikat!!!
jednostavno aparat skrece pogled s njega.
upravo mi je danas puko pa ga moram nesto povariti pa cu probati uslikati.
kad stavim NECU nikakav komentar na njega jer sluzi samo dok je zima i dok je mokro(eto toliko je ruzan  :-X ).
sto se tice struje jos uvjek je sve uredu.
otisao sam do vranjica i nema dizni ali ima variomat  ;D i eto morat cu izgleda to uzeti 630 kn.(malosi multivar 2000) dali je to njegova cijena ili ...

--- Kraj citata ---

> moras maknuti taj limic,kako igor kaze..
> bocna mi nije jos dosla(oko 250kn),nosač ti je vec na motoru (kao i na GP1 racing,ali derbi mora furat neke svoje spike,pa su valjda isfurali poseban nosač)..
> ajde uslikaj,bas me zanima...jel bi ti se dalo i meni isfurati to,pa mi posaljes postom?platim ti..evo zasto mi treba zadnji kraj - klikni
> variomat - vise od 500 nema teorije,valjda varira od trgovine od trgovine,a i pola njih samo cekaju da te pokradu..

Evo slika Arrowke - slika, klikni
A ovdje je Arrow na mom Derbiu - Arrow na Derbiu, klikni

BTW. kao sto rekoh prije, ispricavam se na gresci,nije Leo Vince, nego samo Arrow(extreme)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju