Tehnički kutak > Tuning skutera
AUSPUH ZA 2T ANKETA
vpucko:
ma ja ne razumijem di je to odlican zvuk, npr ima likova tu u okolici i osijeku pocupaju vunu van iz zx-a pa to se dere 6 ulica dalje, jbt ja ocu da se necuje a da ideeee, sam odjednom ga nema heheheh :)
SlowRider:
--- Citat: vpucko - 18 Listopad, 2007, 20:20:21 ---ma ja ne razumijem di je to odlican zvuk, npr ima likova tu u okolici i osijeku pocupaju vunu van iz zx-a pa to se dere 6 ulica dalje, jbt ja ocu da se necuje a da ideeee, sam odjednom ga nema heheheh :)
--- Kraj citata ---
Bas to
MaLi_OdvALjivAc:
--- Citat: vpucko - 18 Listopad, 2007, 20:20:21 ---ma ja ne razumijem di je to odlican zvuk, npr ima likova tu u okolici i osijeku pocupaju vunu van iz zx-a pa to se dere 6 ulica dalje, jbt ja ocu da se necuje a da ideeee, sam odjednom ga nema heheheh :)
--- Kraj citata ---
pa kako mislish da dobijesh taj "zvuk" na zujalici??? Next-r je prava zujalica, nema onaj dubok zvuk kao kod ZX-a, RR-a...
Rossi:
ja vam kazem ljudi na novom runneru znaci 2006/2007 serijali, tecnigas next R ,definitivno ne valja ...stavljo sam ga na x runnera i ima 5-6 likova koji ga imaju na runnerima i start nevalja ...next r je samo bolji od 30 do 70 Km/h...jos nesto sto se tice kvalitete ,uzmite pa vidite kako puca nosac koji je obicna cijev ,suplja iz nutra debljine je kao 2 cda kad sastavis bez omota ...mozes ga rukom savit ....,meni je puko nosa 5 puta najmanje to samo meni ...napravio sebi kod tokara nesto kao u Leovince spuhova sto je rijeseno i nije puco nikako poslije ,trajo je 5 mjeseci i prodo sam onda spuh.....top koji je navodno ,pise na njihovoj stranici od crnog aluminijuma ,promijeni boju za 5 dana ..i postane kao bakrene boje ....ajde reko bi da je farba spala ali ovo je crni aluminijum ...to se nebi trebalo desit ...nemam sta lijepo reci o tom auspuh jbg ...ja sad sa RR perem likove sa next r ko nista ...cak i one lakse po 20 -30 kila posto ima likova voze scoot po 50 kila neznam kako ga vjetar ne odnese :D hehe ...eto toliko od mene za ovaj put
master_o_fight:
moj frend ima tp trophy i rr-a i zvuk je predobar.dubok je a meni se cini po neki put da je tisi i od serijale
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju