Tehnički kutak > Tuning skutera

AUSPUH ZA 2T ANKETA

<< < (8/8)

ryder on the storm:

--- Citat: ivan16 - 17 Listopad, 2007, 21:02:55 --- :notworthy:

--- Kraj citata ---
ja imam replicu :headbang:

master_o_fight:
mene zanimaju ixil auspusi pa ako neko zna nesto o njima ...

igor.sb:
vidim da ga na scooter centru nesta spominju u vezi next r, posto ne znam nemjacki  :dontknow: :dontknow:

mislim na ovaj sa jednim prigusivacem...a po cijeni se vidi da je za serijalu i base

a ovaj sa dva prigusivaca mislim da je u klasi midrace, al o tom potom, iskreno mi se ne sviđa ta sminka

...al nardo za tvoju replicu ce biti best buy, ili kupi yasuni R ako vec hoces neku kvalitetu, mozda i tisinu jer je dosta tih

master_o_fight:
ja bi htio malu sminku tj. da je kromirani pa zato gledam ixil ili sta vec ali najblize sam zx-u kromiranom

vidio sam onaj clanak tu o ixil racing 2 carbon pa sam pitao za taj spuh pa su mi rekli da vise nema tog uvoznika (bio je iz ri)

igor.sb:

--- Citat: master_o_fight - 19 Listopad, 2007, 23:50:35 ---ja bi htio malu sminku tj. da je kromirani pa zato gledam ixil ili sta vec ali najblize sam zx-u kromiranom

vidio sam onaj clanak tu o ixil racing 2 carbon pa sam pitao za taj spuh pa su mi rekli da vise nema tog uvoznika (bio je iz ri)

--- Kraj citata ---

a dobro

ma da se mene pita ja bi si uzeo yasunia R...to je za mene sminka, lijepo izgleda, u komb sa replicom sigurno ide kao mutav, a ne cuje se jako...milina

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju