Tehnički kutak > Tuning skutera
AUSPUH ZA 2T ANKETA
ryder on the storm:
--- Citat: ivan16 - 17 Listopad, 2007, 21:02:55 --- :notworthy:
--- Kraj citata ---
ja imam replicu :headbang:
master_o_fight:
mene zanimaju ixil auspusi pa ako neko zna nesto o njima ...
igor.sb:
vidim da ga na scooter centru nesta spominju u vezi next r, posto ne znam nemjacki :dontknow: :dontknow:
mislim na ovaj sa jednim prigusivacem...a po cijeni se vidi da je za serijalu i base
a ovaj sa dva prigusivaca mislim da je u klasi midrace, al o tom potom, iskreno mi se ne sviđa ta sminka
...al nardo za tvoju replicu ce biti best buy, ili kupi yasuni R ako vec hoces neku kvalitetu, mozda i tisinu jer je dosta tih
master_o_fight:
ja bi htio malu sminku tj. da je kromirani pa zato gledam ixil ili sta vec ali najblize sam zx-u kromiranom
vidio sam onaj clanak tu o ixil racing 2 carbon pa sam pitao za taj spuh pa su mi rekli da vise nema tog uvoznika (bio je iz ri)
igor.sb:
--- Citat: master_o_fight - 19 Listopad, 2007, 23:50:35 ---ja bi htio malu sminku tj. da je kromirani pa zato gledam ixil ili sta vec ali najblize sam zx-u kromiranom
vidio sam onaj clanak tu o ixil racing 2 carbon pa sam pitao za taj spuh pa su mi rekli da vise nema tog uvoznika (bio je iz ri)
--- Kraj citata ---
a dobro
ma da se mene pita ja bi si uzeo yasunia R...to je za mene sminka, lijepo izgleda, u komb sa replicom sigurno ide kao mutav, a ne cuje se jako...milina
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju