Tehnički kutak > Tuning skutera

AUSPUH ZA 2T ANKETA

<< < (6/8) > >>

pitaNS:
ne bih nikad uzeo next R jer slušajući rossia kakve je patnje imao, što da se kockam...

meni je yasuni jako lep auspuh, samo čini mi se da je on dosta skup...negde oko 200 eur ako se ne varam?

vpucko:
eo frend ima runner 98 godiste i next r gore, a drugi frend ovaj prijasnji model runnera sa zx-om gore i mogu vam lijepo rec da do 60 su isti a onda odlazi next r!!!!

MaLi_OdvALjivAc:
next-r uopste nije pogodan za serijalu, to znaju oni koji su ga imali. Ja sam ga uzeo od Petra(hellboy_90), a inace imam ZX-a, maltene, skut se ponasa isto, swe je na njemu serijsko, samo zwuk je mnogo slab i nimalo mi se ne swidja, nema onog lepog zuwka kao sa zx-om. Dobio sam 5km/h wise na next-om, ali to nije nista. Njegov sqt se preporodio kad je stavio zx-a, tako da next-r ne walja za serijalu.
--- Citat: vpucko - 18 Listopad, 2007, 19:33:38 ---
eo frend ima runner 98 godiste i next r gore, a drugi frend ovaj prijasnji model runnera sa zx-om gore i mogu vam lijepo rec da do 60 su isti a onda odlazi next r!!!!

--- Kraj citata ---

Ja sam dobijao Peru sa zx-om uvek... moj je 2003 runner a njegowv 2006... U nekom slucaju on bude malo ispred mene, a onda ja njega na 60 stizem

SlowRider:
Normalno nece biti isto ako samo zamjenite auspuh. ZX pocinje prije raditi nego NEXT i zato je to tako. Da biram izmedju nexta i zx, uzeo bi nexta bez razmisljanja iako nisam vozio taj auspuh tako da nemogu govoriti o kvaliteti. ZX ima odlicnu kvalitetu i lako je ustimati na masini. A u vezi zvuka, idem na sto tise, vi buku zovete zvukom?

A sto mislite kako bi isao serijski Runner sa Nardom? Eto kupite Narda i ici ce jos slabije.

igor.sb:
a vidis da ga ova dvojca nisu uspjeli dobiti sa svakakavim kombinacijama

btw..i ja bi bio sretan da se rr ne cuje, sto si stari to sve tise bolje  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju