Tehnički kutak > Tuning skutera
daljinsko paljenje i alarm
robert:
da imam ga i ja! platio sam sa ugradnjom 350 kuna u BETA MOTO-u! radi super i da se regulirati osjetljivost!
kad je na maximum onda nesmjes niti prdnuti pored skutera jer ce ti 125 DB ukrasti san iducih 5 dana!
daljinsko paljenje radi super! ja se dizem u 5 sati ujutro i prije nego popijem kavi i spremim se za na posao ja kliknem jednom na daljinski i skuter se ljepo zagrije kad ja izadem van! ako se zelis zajebavati onda sjedni negdje u kafic i cekaj kad neka cura prode pored skutera i upali alarm! cuje se samo jedan ton za aktivirano i dva za deaktiviran alarm ali dovoljno da se cura us..e u gace! :toothy9: :toothy9: :toothy9:
pitaj decke koji su bili na nasoj voznji kroz zagorje kako ljudi reagiraju kad odjednom skuter pocne raditi a nigdje vozaca!
ChRiStIaN:
--- Citat: robert - 16 Listopad, 2007, 21:49:59 ---pitaj decke koji su bili na nasoj voznji kroz zagorje kako ljudi reagiraju kad odjednom skuter pocne raditi a nigdje vozaca!
--- Kraj citata ---
uhhhhhhhhhh :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
master_o_fight:
fora,fora znaci sa ugradnjom dode oko 400 kn
Mr J:
Ja sam uzeo sa GB-a na SS-u... Sam sam ga ugradio i alarm radi fantasticno... bitno je gdje stavis centralnu jedinicu na kojoj je shock senzor jer ako je na nekom klimavom mjestu aktivirat ce se na nepotrebne gluposti... ima 5 stupnjeva osjetljivosti...
Uglavnom sam zadovoljan s njim.
Imam i ja jednu zgodu... Parkirao skuter ispred kuce od cure i sada ja u kuci i vidim ide zena sa dvoje djece i upalim skuter, zena gleda, napravi nekoliko koraka i prekrizi se, djeca zbunjena takodjer... Poslije idu neki klinci i gledaju skuter, sada se jedan debeljko priblizi da vidi koliko pise na satu da ide, a ja ga upalim, mali je skocio 5 metara unatrag... onda je jedan od njih bio dosjetljiv i viknuo skaci na motor i idemo, naravno ugasio sam ga... :icon_thumright:
MaLi_OdvALjivAc:
koliko domet ima daljincko pokretanje motora i alarm?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju