Tehnički kutak > Tuning skutera
daljinsko paljenje i alarm
master_o_fight:
evo posto bi to stavio na svoj skut zanimaju me cijene i nek napisu iskustva s njima onima koji ih imaju posebno me zanima dugotrajnost posto je vecina kineske proizvodnje
igor.sb:
ono sto valja to su prestige alarmi
bilo je na svijetskutera naruđbe po 300kn a neke druge alarme (ne prestige), a moze i josip (mrJ) potvrditi kvalitetu svog alarma
ono sto sam ja vidio daljinski je dobar, al je alarm malo glup, stalno se pali, jako osjetljim, s tim da je osjetljivos na minimum, pisti na svaki k..., prođes pokraj skute pocne pistit, a ni ne dotaknes ga...ne znam
ChRiStIaN:
iam ti robert s foruma također to pa se raspitaj! :icon_thumright:
zaprudanec:
prestige alarme ti je kupila firma dei koji ti rade viper alarme. ako si ih vidio u zivo, primjetio si da su moduli potpuno isti kao i centrala sa sirenom. glavni uvoznik za viper ti je bio (i jos je) KBZ elektronik. onda ti je kbz napravio pametan potez i skuzio gdje se sklapaju, a to je .... Pa Kina, naravno. Otisao covjek u tvornicu i rekao napravite mi alarm sa istim specifikacijama. oni naprave, za duplo manje para, i rezultat je ... odi na njihov web
sto se alarma tice, ja sam ih montirao godinama (viper) jer sam bio ovlasteni distributer. onda su imali model prilagoden za montazu na skuetere i motore. da li sada imaju model prilagoden za motore, ne znam. zapravo prilagodba je u tome sto ima samo manje kanala, tj. podrzanih funkcija. sta ce ti na motoru kontrola podizaca stakala za auto itd
i jos pogledaj u raptor-u. oni uzimaju od kbz-a i imaju jos neke svoje sa gsm dojavom itd
zaprudanec:
usput, to ti ja imam na autu, daljinsko paljenje motora, daljinsko pdizanje stakala, bunker, radio, itd jeb... fora za zimu, dok svi struzu stakla sa sajbe, mene ceka topli autic
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju