Tehnički kutak > Tuning skutera

daljinsko paljenje i alarm

<< < (3/6) > >>

Mr J:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 17 Listopad, 2007, 14:38:37 ---koliko domet ima daljincko pokretanje motora i alarm?

--- Kraj citata ---

oko 100m!

MARINO:

--- Citat: Mr J - 16 Listopad, 2007, 22:05:18 ---Ja sam uzeo sa GB-a na SS-u... Sam sam ga ugradio i alarm radi fantasticno... bitno je gdje stavis centralnu jedinicu na kojoj je shock senzor jer ako je na nekom klimavom mjestu aktivirat ce se na nepotrebne gluposti... ima 5 stupnjeva osjetljivosti...

Uglavnom sam zadovoljan s njim.

Imam i ja jednu zgodu... Parkirao skuter ispred kuce od cure i sada ja u kuci i vidim ide zena sa dvoje djece i upalim skuter, zena gleda, napravi nekoliko koraka i prekrizi se, djeca zbunjena takodjer... Poslije idu neki klinci i gledaju skuter, sada se jedan debeljko priblizi da vidi koliko pise na satu da ide, a ja ga upalim, mali je skocio 5 metara unatrag... onda je jedan od njih bio dosjetljiv i viknuo skaci na motor i idemo, naravno ugasio sam ga...  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing6: :laughing6: :toothy12:

Hrga:
ja sad uzimam poslje 20tog alarm u c-modu

zaprudanec:

--- Citat: Mr J - 17 Listopad, 2007, 15:02:45 ---
--- Citat: mali_odwaljiwac - 17 Listopad, 2007, 14:38:37 ---koliko domet ima daljincko pokretanje motora i alarm?

--- Kraj citata ---

oko 100m!

--- Kraj citata ---

opticke vidljivosti

marko.p:
imam ja alarm iz c-moda,zadovoljan sam...
sjedim u bircu i zezam vani ljude i uglavnom se čude...

jedino me smeta šta svaki put kad ugasim skuter alarm svirne dva puta....

vi šta ga imate jel se to da kako gasnit da ne svira tako??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju