Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..
Sustav ocijenjivanja trgovine
speed:
--- Citat: Pupo - 17 Rujan, 2010, 12:42:59 ---Nisam ja izmišljao pravila, a i ovo se odnosi na forum, šta nekom članu foruma znači jel tebe neki pero perić pohvalio?
--- Kraj citata ---
ne ne svi su ti clanovi foruma s pozamasnom trgovinom u zaledju i brojem postova na forumu...samo mi jednostavno izmedju sebe znamo da je super i to je to...ne vrijedi mi pohvaliti nekoga niti on mene ako to nema u kupovini da si trazio :/
Pupo:
--- Citat: speed - 17 Rujan, 2010, 12:48:49 ---ne ne svi su ti clanovi foruma s pozamasnom trgovinom u zaledju i brojem postova na forumu...samo mi jednostavno izmedju sebe znamo da je super i to je to...ne vrijedi mi pohvaliti nekoga niti on mene ako to nema u kupovini da si trazio :/
--- Kraj citata ---
a jebiga, kad prodaš, složiš neki oglas i lock odmah da ovaj može stavit link. Trebaj bit neka pravila i držat se toka, jer ako to zapustimo i svašta se bude radilo, onda taj trud oko toga nema nikakve težine nit će išta ić na bolje što se tiče neke sigurnosti kupovanja/prodavanja
speed:
--- Citat: Pupo - 17 Rujan, 2010, 12:51:26 ---
a jebiga, kad prodaš, složiš neki oglas i lock odmah da ovaj može stavit link. Trebaj bit neka pravila i držat se toka, jer ako to zapustimo i svašta se bude radilo, onda taj trud oko toga nema nikakve težine nit će išta ić na bolje što se tiče neke sigurnosti kupovanja/prodavanja
--- Kraj citata ---
e tako bi se vec dalo nesto smisliti...ili da se stavi + i opise se trgovina i kupac/prodavac potvrdi to slikom paketa/potvrde da je proslo u redu sve...to je moja idea neka
efz:
--- Citat: speed - 17 Rujan, 2010, 12:31:50 ---pupo a kako ocijeniti onda decka ako ja trebam neki dio i ne stavim na forum nego ga zovem na mob jel ima,kaze da ima i posalje mi???
nitko na forumu ne vidi da smo mi trgovali...tako da ovo s pravim linkom ne drzi neku vodu...jer ja sam u zadnje vrijeme iskljucivo tako poslovao :toothy11:
--- Kraj citata ---
za takve stvari postoji ova tema http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,23695.540.html .........ne kuzim u cemo je toliki problem sa tim plusevima :dontknow:
Kamba:
...nije to to....ne vidi se plus.... :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju