Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Sustav ocijenjivanja trgovine

(1/3) > >>

Pupo:

--- Citat: stefek - 16 Rujan, 2010, 15:00:47 ---ma oću k**ra* više pisat kad i meni i drugima izbrisali sve pluseve!

--- Kraj citata ---

Da se malo potrudite ispuniti sve kako treba i kako je objašnjeno nebi bilo problema, tj. nema ih ni sada, samo malo više pažnje sljedeći put.

steeef:
ma bezveze..
od kud da uzmem link oglasa ak mi neko porda nešt kaj ima doma a nie stavil oglas..

isto sam i ja par stvari tak prodal,videl da neko kupuje,ponudil i prodal..
taj mi stavi pohvali pa mi se obriše.

Pupo:

--- Citat: stefek - 17 Rujan, 2010, 12:25:01 ---ma bezveze..
od kud da uzmem link oglasa ak mi neko porda nešt kaj ima doma a nie stavil oglas..

isto sam i ja par stvari tak prodal,videl da neko kupuje,ponudil i prodal..
taj mi stavi pohvali pa mi se obriše.

--- Kraj citata ---

Pa nije valjda problem stavit oglas i gotovo, pravila su pravila i vrijede jednako za sve.

speed:
pupo a kako ocijeniti onda decka ako ja trebam neki dio i ne stavim na forum nego ga zovem na mob jel ima,kaze da ima i posalje mi???

nitko na forumu ne vidi da smo mi trgovali...tako da ovo s pravim linkom ne drzi neku vodu...jer ja sam u zadnje vrijeme iskljucivo tako poslovao :toothy11:

Pupo:

--- Citat: speed - 17 Rujan, 2010, 12:31:50 ---pupo a kako ocijeniti onda decka ako ja trebam neki dio i ne stavim na forum nego ga zovem na mob jel ima,kaze da ima i posalje mi???

nitko na forumu ne vidi da smo mi trgovali...tako da ovo s pravim linkom ne drzi neku vodu...jer ja sam u zadnje vrijeme iskljucivo tako poslovao :toothy11:

--- Kraj citata ---

Nisam ja izmišljao pravila, a i ovo se odnosi na forum, šta nekom članu foruma znači jel tebe neki pero perić pohvalio?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju