Uredništvo > Pitanja, pritužbe i/ili pohvale..

Sustav ocijenjivanja trgovine

<< < (3/3)

cameosb:
ljudi sve je to nametnuto, ubija nas sistem

kakva pravila, pravila ne moraju biti pisana da bi bila pravila

jel pravilo pozdravit kolegu na ulici, jel pise to gdje?

de dobro je kakvi linkovi i pravila

Kamba:
tako,da... :frajer:

Doomsday:
Bez pravila, i dokazivih linkova na transakcije, cili sustav gubi smisao, i bolje ga odma maknit, jer će bez nadzora ekipa svojima lipit pluseve, opravdano ili ne...

Ili kako triba, ili nikako...

:frajer:

P.S. to vridi i za modove, i za admine... Bez oglasa nema plusa... I nebi dozvolija nikakvo retroaktivno otvaranje oglasa, pa odma lock, nije fer prema ostalima... Oglas, link, pa plus...

:zubo:

wonderkid:
sta vas bole ti plusevi,i meni je maknut pa nikom nis :icon_biggrin: :icon_biggrin: to su samo plusevi :toothy12: :toothy12:

eladio:

--- Citat: speed - 17 Rujan, 2010, 12:31:50 ---pupo a kako ocijeniti onda decka ako ja trebam neki dio i ne stavim na forum nego ga zovem na mob jel ima,kaze da ima i posalje mi???

nitko na forumu ne vidi da smo mi trgovali...tako da ovo s pravim linkom ne drzi neku vodu...jer ja sam u zadnje vrijeme iskljucivo tako poslovao :toothy11:

--- Kraj citata ---

Ocjenjuje se trgovanje preko MS trznice,
ti bi ocjenio trgovanje a da ni nije se trgovalo preko trznice ?
npr Ako kupis nesto preko drugog foruma ili da ne kazem njuskala, a znas da je član i Ms foruma i to bi ocjenio?

Da ponovim, ocjenjuje se trgovanje preko trznice : dakle oglasi P , K , grupne narudzbe i sl.. Neki link se stavi koji povezuje Ms forum i tu trgovinu koju ste odradili...

mislim da je tu sve jasno  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju