Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi vs Polini Kevlar remen
kale_malossi:
ije zobgt nika...nego zbog..kvaliteteEEEEE...nisam reko da je polinijev los..nego da uzem malossijev jer je bolji... :headbang: :headbang: :headbang:
salej600:
A dimenzije kevlar remena Stage6 su 803 x 18,9 x 8,5mm. Taj je na SA dobio ocijenu 5, a Malossi kevlar 4. Jbg, izvini što ti upadam u temu, ali taj ispada najduži. Kvaliteta-nemam pojma
B.E.G.A:
--- Citat: salej600 - 22 Rujan, 2010, 20:09:44 ---A dimenzije kevlar remena Stage6 su 803 x 18,9 x 8,5mm. Taj je na SA dobio ocijenu 5, a Malossi kevlar 4. Jbg, izvini što ti upadam u temu, ali taj ispada najduži. Kvaliteta-nemam pojma
--- Kraj citata ---
Da,ali kako bi se odrazilo na perfomanse jer meni treba sirina 18,5 a taj je 18,9 ?
salej600:
Ja neznam, ali vjerovatno ima netko iskusniji. I mene to zanima. Mislim da je mala razlika u širini, a velika u dužini. Možda se to može nekako izračunati. Ja sam dosada imao Malossi kevlar i sve je bilo ok
Crazy Kuree:
--- Citat: kale_malossi - 22 Rujan, 2010, 14:29:41 ---ije zobgt nika...nego zbog..kvaliteteEEEEE...nisam reko da je polinijev los..nego da uzem malossijev jer je bolji... :headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
Ako si neupućen nemoraš širit dezinformacije, Polini je kvalitetniji od Mallosija iako se neki kitevi ljevaju u istim tvornicama, razlog zašto svi imaju malossi djelove je dostupnost, ima svud po hr a polini samo u Zg i to koliko znam cijene su odvala.
da se vratimo temi, to što je širi remen imat će veću krajnju a slabiji start iako će to doć na svoje nakon šta ulegne remen, evo našo sam rezultat mjerenja znači ima bolje ubrzanje već s malossijem a krajnja je sigurno veća i zbog dužine i širine:
25-55 km/h 25-75km/h
1.Original remen 3.3 7.7
2.TOP PERFORMANCES 3.2 6.9
3.RMS 3.3 7.5
4.CONTITECH 3.3 7.3
5.POLINI Kevlar 3.4 7.6
6.MALOSSI Kevlar 3.9 8.2
7.VENTICO 4.8 >9
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju