Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi vs Polini Kevlar remen

<< < (5/9) > >>

kale_malossi:

--- Citat: Crazy Kuree - 22 Rujan, 2010, 20:43:40 ---Ako si neupućen nemoraš širit dezinformacije, Polini je kvalitetniji od Mallosija iako se neki kitevi ljevaju u istim tvornicama, razlog zašto svi imaju malossi djelove je dostupnost, ima svud po hr a polini samo u Zg i to koliko znam cijene su odvala.
da se vratimo temi, to što je širi remen imat će veću krajnju a slabiji start iako će to doć na svoje nakon šta ulegne remen, evo našo sam rezultat mjerenja znači ima bolje ubrzanje već s malossijem a krajnja je sigurno veća i zbog dužine i širine:
                                          25-55 km/h                             25-75km/h

1.Original remen                        3.3                                          7.7

2.TOP PERFORMANCES               3.2                                          6.9

3.RMS                                     3.3                                          7.5

4.CONTITECH                           3.3                                          7.3

5.POLINI Kevlar                         3.4                                          7.6

6.MALOSSI Kevlar                      3.9                                          8.2

7.VENTICO                               4.8                                          >9

--- Kraj citata ---

potpisss..

cameosb:
samo da znas, ovaj graf nije istinit

Crazy Kuree:

--- Citat: cameosb - 23 Rujan, 2010, 18:20:57 ---samo da znas, ovaj graf nije istinit

--- Kraj citata ---
Po čemu to nije istinit? imo sam masu remenova i najbolji je TP kao i u testu iako oni nisu možda podešavali prijenos remenu određenom, jer za malossi kevlar trebaju nešto lakše rolice

cameosb:
ne znam, nisma to ja rekao, bila je tema na forumu

Peksy:

--- Citat: kale_malossi - 23 Rujan, 2010, 18:15:48 ---

potpisss..

--- Kraj citata ---
Nema sanse da je istinit....onda bi svi kupovali orginal remen a ne malossi ??? ??? ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju