Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi vs Polini Kevlar remen

<< < (3/9) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: B.E.G.A - 19 Rujan, 2010, 15:06:07 ---@ Iwo - Kakve kineske riječi na pakiranju ? Ja od nikog nisam čuo da je pohvalio Malossi Kevlar na ditechu,navodno krajnje ukrade. Remen nije neka skupa invsticija tako da će Polini Kevlar ići gore,valja nešto novo probat.

@ Kale - Šta fali Poliniu ?

--- Kraj citata ---
made in china  :toothy12:
aj probaj polini, malossi je standardno dobar što se remenja tiče ali polinija slabo tko vozi,aj probaj pa da si i ja zemem jednog  8)

B.E.G.A:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Rujan, 2010, 17:37:24 ---made in china  :toothy12:
aj probaj polini, malossi je standardno dobar što se remenja tiče ali polinija slabo tko vozi,aj probaj pa da si i ja zemem jednog  8)

--- Kraj citata ---

Ja tvrdim da mora bit dobar jer je iste duzine kao i Malossi Special a kevlar je pa nece biti promjena kad se ugrije.

pajo:
ja bi rađe isprobo polini jer je nešto dulji i sigurno če stojat više u polutci i penjat na variomatu.barem kod minarelli isprobano :icon_thumright:

B.E.G.A:

--- Citat: pajo - 19 Rujan, 2010, 18:19:30 ---ja bi rađe isprobo polini jer je nešto dulji i sigurno če stojat više u polutci i penjat na variomatu.barem kod minarelli isprobano :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Uzet cu ga 100% jer hocu isprobat nest novo,svi furaju Malossi i tvrde da je bolji a nije isproban Polini.

WiNdFuCkEr_kc:

--- Citat: B.E.G.A - 19 Rujan, 2010, 19:05:58 ---Uzet cu ga 100% jer hocu isprobat nest novo,svi furaju Malossi i tvrde da je bolji a nije isproban Polini.

--- Kraj citata ---

tocno to!!mislim da s polinijem neces pogrjesiti,,zna se da su oba dve vrste zakon a sad koji je bolji to su samo nagađanja to nitko nemoze znat kak ce se koji ponasat bas na tvom skuteru :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju