Koliko je pamteno ispolirat felge?
moja iskrena preporuka ti je ako ne misliš kromirati felge da ih ne poliraš... jer poliranje je doslovno SMRT u svakom pogledu,,,, a sad ću ti objasniti i zašto.... ja sam uzeo auspuh da poliram,,,, prvo sam ga jedno 10 sati šmirglao, sve po redu 120,240,320,400,600,800,1000,1500,2000 (s tim da su 1000,1500 i 2000 vodobrusni) nakon toga sam ga ispolirao jedno 3x da ima bolji sjaj.... i sve je bilo za 10....... sve dok ga nisam znojnim rukama uhvatio.... i ujutro kad sam se probudio auspuh je već napala hrđa na tim mjestima,,, i šta se dešava, opet nanovo sam morao šmirglati i opet jedno 2,3x ispolirati.... sada sam prije nekih mjesec dana poslao spuh na kromiranje i eto, vratio mi je se prije nekih 10tak dana i sada sam miran, tj. nema više mogućnosti da zahrđa, a i sjaj kroma je u odnosu na samo poliranje minimalno jedno 40% veći
eto dobro razmisli o tome, jer jedna kap vode i hrđa je već tu... a poludit ćeš kad vidiš da si se tjedan dana mučio da te felge središ i onda ti par kapi vode uništi sve, i moraš opet ispočetka