Tehnički kutak > Tuning skutera

Gilera runner sp180 TUNING +++

<< < (3/17) > >>

SPecial:
Prvo ti je veca kompresija,a onda ono "tko ga moze ne stisnuti". I kad ga stisnes,onda ne pustas da vidis koliko ide.
S tim setupom i karbom puno ce ti trositi,tako da ce ti trebati puno novaca za gorivo.
BTW od svega sto si nabrojao ja bi stavio samo PMa,glavu i variomat,i optimalno sređen cilindar (ne max,nego samo da malo lakse diše).
Ako bi vec bilo viska novaca stavio bi usis na standardni karburator i airbox+prirubnica 45.
Usis je bespotreban,ali ako hoces stavi ga.
I ove sve djelove mogao si nabaviti za manje novaca. i to vise od duplo.
Sretno sprojektom.

....i krajnju mozes ocekivati oko 145,150 (otprilike) po urici. Dulji prijenos za sada nemoj staviti,ako vidis da ima snage i da moze izgurati onda stavi polinijev sekundar,prodaje ga clan "EFZ".

gokiSP:
Usis je osnovnio dio tuninga bb mašine  :redface:

SPecial:
I ispuh.
Da radim za sebe ja bi tako napravio. To sto bi ja napravio bio bi savrsen omjer između dugotrajnosti,pouzdanosti i performansi.
Mislio sam na to kako je usis bespotreban ako mislis zadrzati standardni karburator,sto bi ja ucinio.

pm_xtech 59:

--- Citat: SPecial - 16 Rujan, 2010, 13:27:03 ---Prvo ti je veca kompresija,a onda ono "tko ga moze ne stisnuti". I kad ga stisnes,onda ne pustas da vidis koliko ide.
S tim setupom i karbom puno ce ti trositi,tako da ce ti trebati puno novaca za gorivo.
BTW od svega sto si nabrojao ja bi stavio samo PMa,glavu i variomat,i optimalno sređen cilindar (ne max,nego samo da malo lakse diše).
Ako bi vec bilo viska novaca stavio bi usis na standardni karburator i airbox+prirubnica 45.
Usis je bespotreban,ali ako hoces stavi ga.
I ove sve djelove mogao si nabaviti za manje novaca. i to vise od duplo.
Sretno sprojektom.

....i krajnju mozes ocekivati oko 145,150 (otprilike) po urici. Dulji prijenos za sada nemoj staviti,ako vidis da ima snage i da moze izgurati onda stavi polinijev sekundar,prodaje ga clan "EFZ".

--- Kraj citata ---

Ak si čito cjeli post trebo si pročitat da više od pola djelova još nisam kupio, naravno ak če se pružit prilika da ču kupit i nešto polovno...
Svjestan sam potrošnje... :o
Nebi takav tuning kakav si ti napiso...

gokiSP:

--- Citat: SPecial - 16 Rujan, 2010, 13:38:19 ---I ispuh.
Da radim za sebe ja bi tako napravio. To sto bi ja napravio bio bi savrsen omjer između dugotrajnosti,pouzdanosti i performansi.
Mislio sam na to kako je usis bespotreban ako mislis zadrzati standardni karburator,sto bi ja ucinio.

--- Kraj citata ---

A standardni karburator nije dobro riješenje ako se ide na nekakav tuning. Veći bi em bolje hladio em bolje podmazivao i davao "bolju" smjesu.  :icon_biggrin: Isto tako nema smisla stavljati spuhove, turpijat cilindre, nabijat glave, ako mu "drugu stranu" nećeš optimizirati. Bar tebi bi to trebalo biti jasno.  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju