Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp180 TUNING +++
Drnda:
ja bi usis neki od 125ccm motora, ili cr 85... dalje, karb neki 28 flatsiber, spuh imas, malo sredio original cyl ako je u ok stanju, nove karike, po potrebi i klip... te pm glavu.. prijenos se podrazumijeva drugi... ali mislim da torq ti nije bas potreban, jer nebi trebala biti neka znacajna razlika...
pm_xtech 59:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Rujan, 2010, 14:07:35 ---ja bi usis neki od 125ccm motora, ili cr 85... dalje, karb neki 28 flatsiber, spuh imas, malo sredio original cyl ako je u ok stanju, nove karike, po potrebi i klip... te pm glavu.. prijenos se podrazumijeva drugi... ali mislim da torq ti nije bas potreban, jer nebi trebala biti neka znacajna razlika...
--- Kraj citata ---
Imam priliku uzet usis od cagive mito 125ccm, al rađe bi big valve mislil da nebi bila razlika velika između njih ??? :icon_scratch: :dontknow:
Karb 28 flatsiber onda potvrđuješ da bi bilo dobro uzet mikuni tm 28???
Drnda:
da imam love npr za 172 malossi uzeo bi mikuni tm 28.. samo originalni..
a za usis.. nezz treba ga svakako preradjivati za bilo koji veci.. to nisam nikada radio pa ti nezz objasniti jbg...
i onda se mora pero na cyl odrezati jer zatvara mu usis...
gokiSP:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Rujan, 2010, 14:07:35 ---ja bi usis neki od 125ccm motora, ili cr 85... dalje, karb neki 28 flatsiber, spuh imas, malo sredio original cyl ako je u ok stanju, nove karike, po potrebi i klip... te pm glavu.. prijenos se podrazumijeva drugi... ali mislim da torq ti nije bas potreban, jer nebi trebala biti neka znacajna razlika...
--- Kraj citata ---
Razlika je, jer su serijske bb polutke za k...
Drnda:
mislis razlika zakrivljene , linearne kao na 50 ccm, de slikaj bas da vidim kut.. daj sliku, znam da imas :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju