Tehnički kutak > Tuning skutera
Gilera runner sp180 TUNING +++
gokiSP:
Pa evo gumy ti ima sličan setup pa možeš njega pratiti i pitati za performanse.
Može trajati dosta, ovisi o odrćavanju i vožnji. Recimo da se motor savršeno održava i "pametno" vozi, ne vidim razlog zašto ne bi trajala i trajala, naravno uz redovno mijenjanje potrošnih dijelova. Pošto je to auspuh koji radi na relativno "niskim" okretajima, može se uštelat da se može fino vozi na malim okretajima, a u tom slučaju je trajnost gotovo ne upitna.
Samo, takva mašina iziskuje štelanje, a za to je potrebno i znanje i iskustvo, koje ti koliko vidim nemaš. Ali ako novci nisu problem, sve je to riješivo. ;D
Drnda:
moze ona trajati, ali puno cesce odlaze neki dijelovi.. svako malo neka stelanja, osjetljivost na vlagu i temperaturu zraka.. bla bla...
uglavnom za to voziti treba imati dosta znanja, jer ce se morati dosta puta prestelavati ili mijenjati sitnice, tipa rolice, slideri, dizne, polozaj igle i tako to.
pitaj gumya kako ti je goki rekao, u njega je setup tu negdje kao u tebe
pm_xtech 59:
Zato sam se i odlučio za pm jel on radi na niskim okretajima...pa je time i duži vjek trajanja, što se tiče mog iskustva i znanja kod turpijanja, štelanja itd - nemam, več sam napiso da to ja nebi radio...
Sitnice koje si drnda nabrojio i održavanje to bih sam radio...
Nadam se da če gumy tu odgovorit.... ::)
Nije mi jasno zašto Ivkulja kaže da nebi mogao otič do mora i natrag... ??? ???
Dajte mi pomognite oko nabrojenih djelova koji bi više se uklopili uz pm...i dajte malo savjeta...hvala
Drnda:
zato jer je skut nepouzdan, tj serijala je pouzdanija, pa da ti se nebi sranje dogodilo u putu..
pm_xtech 59:
--- Citat: Drnda-1 - 16 Rujan, 2010, 12:49:45 ---zato jer je skut nepouzdan, tj serijala je pouzdanija, pa da ti se nebi sranje dogodilo u putu..
--- Kraj citata ---
Nerazumijem zašto bi se dogodila sranja ako je skuter na novo složen itd...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju