Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
izracun za osiguranje : http://www.crosig.hr/osiguranja/motorna-vozila/vrste/autoodgovornost/motocikli
bas sam malo usporedjivao cijene osiguranja,u ZG je 650 kn,a kod mene 470 kn za iste podatke o motoru
kak tak skupo vjerojatno bez popusta... užas, toliko je za moj punto
Svježi linkovi obzirom da su oni iz prvog posta mrtvi:TEHNIČKIOSIGURANJE
U j#bote za mog VXR-a mi baci cca 990kn, duplo skuplje nek prije kaj sam plačal za Aeroxa Jel mi more neko reći kaj se dogodi sa policom od Aeroxa kojeg sam prodal, ja hoću natrag tu policu stavit na VXR-a kad ću ga regat druge godine, a sad mi je došlo doma da mi je polica sa kr333ef istekla(aerox) kaj bum mogel opet nju aktivirat sljedeće godine kad si bum regal VXR-a po prvi put? Nije mi za niš drugo nek za 35% popusta, dok je ovaj od kog sam kupil ima samo 10%...
Ovdje? http://www.tehnicki-pregledi.hr/kalkulator.php#
Citat: danc00 - 04 Studeni, 2012, 22:34:51U j#bote za mog VXR-a mi baci cca 990kn, duplo skuplje nek prije kaj sam plačal za Aeroxa Jel mi more neko reći kaj se dogodi sa policom od Aeroxa kojeg sam prodal, ja hoću natrag tu policu stavit na VXR-a kad ću ga regat druge godine, a sad mi je došlo doma da mi je polica sa kr333ef istekla(aerox) kaj bum mogel opet nju aktivirat sljedeće godine kad si bum regal VXR-a po prvi put? Nije mi za niš drugo nek za 35% popusta, dok je ovaj od kog sam kupil ima samo 10%...Mozes prebacit bonus na drugo vozilo, bitno da je u istoj premijskoj grupi. Tako da mozes (i ja sam sa skutera 30% prenio na motor). Da hoces sa auta na motor - to ne ide....
Citat: 3alfa3 - 04 Studeni, 2012, 22:55:45Citat: danc00 - 04 Studeni, 2012, 22:34:51U j#bote za mog VXR-a mi baci cca 990kn, duplo skuplje nek prije kaj sam plačal za Aeroxa Jel mi more neko reći kaj se dogodi sa policom od Aeroxa kojeg sam prodal, ja hoću natrag tu policu stavit na VXR-a kad ću ga regat druge godine, a sad mi je došlo doma da mi je polica sa kr333ef istekla(aerox) kaj bum mogel opet nju aktivirat sljedeće godine kad si bum regal VXR-a po prvi put? Nije mi za niš drugo nek za 35% popusta, dok je ovaj od kog sam kupil ima samo 10%...Mozes prebacit bonus na drugo vozilo, bitno da je u istoj premijskoj grupi. Tako da mozes (i ja sam sa skutera 30% prenio na motor). Da hoces sa auta na motor - to ne ide....A, super, al nisi rekel jel mogu to makar mi je sad isteklo (11mj.), jel mi čuvaju policu do recimo 6mj 2013.g? Ja sam ju skopiral, tak da imam dokaz ak je kopija vjerodostojna, jer original sam moral dati sa skuterom, naravno.