Općenito > Propisi
izracun registracije i osiguranja..
JosipMarijanovic:
--- Citat: Corector - 19 Lipanj, 2015, 17:41:40 ---Mane je vzaslo 500kn, sve od nule s tim da mi nije prvi put da sam regal skut pa ima jos nekog bonusa u osiguranju (164kn) Triglav. Tebe bude max. 600kn. S tim da tablicu podigni u policiji, nemoj u stanici za teh pregled. Ako ti se to isplati razmisli prvo, usparas nekih 100, 150kn brijem.
--- Kraj citata ---
Jel imas sliku police za moped na kojoj imas bonus? Meni tvrde da toga vise nema i da su svi na nuli
ljubo46:
ovisi od osiguranja do osiguranja, o kojem motoru je rijec pošto vidim da svi pisu za skuter? :toothy11:
Corector:
Polica mi nije pri ruci, eto racun.
I znas kad sam se ozbiljno zdrmao da je kriza? Kad ti frend kaze: "joj morati cu odjaviti skuter 49ccm nemam para za produziti regu".
I onda se vozi bez icega, a kazna za neosigurano je minimalno 5000kn.
Plus sto mora opet platiti nove plocice, prometnu i tako to sve ispocetka. Pa zato i nema jer je glup, nije bezveze bez sacice para.
Darius1950:
--- Citat: JosipMarijanovic - 19 Lipanj, 2015, 17:54:43 ---
--- Citat: Corector - 19 Lipanj, 2015, 17:41:40 ---Mane je vzaslo 500kn, sve od nule s tim da mi nije prvi put da sam regal skut pa ima jos nekog bonusa u osiguranju (164kn) Triglav. Tebe bude max. 600kn. S tim da tablicu podigni u policiji, nemoj u stanici za teh pregled. Ako ti se to isplati razmisli prvo, usparas nekih 100, 150kn brijem.
--- Kraj citata ---
Jel imas sliku police za moped na kojoj imas bonus? Meni tvrde da toga vise nema i da su svi na nuli
--- Kraj citata ---
Skuteri do 50 cc nemaju bonus na osiguranju, preko 50 imaju.
Corector:
Zapravo niti sam nisam siguran jel imaju ili nemaju, niti me se tice previse. Djelatnik koristi rijec bonus, u jednom drugom osiguranju isto spominje neki bonus. A ocito ga nema, ali zato ima popusta :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju