Općenito > Propisi

izracun registracije i osiguranja..

<< < (6/15) > >>

daRio:

--- Citat: 3alfa3 - 01 Travanj, 2013, 12:50:43 ---Proslo proljece je bio u kunu tocan izracun na stranicama croatije. Vise nije jer nisu korigirali cijenu cestarine, a i ostale stavke su se neznatno promijenile. Jedino im je u lipu tocan izracun osiguranja

Prije 2 tjedna kad sam regao sam umjesto ove cestarine koja pise ukalkulirao novu cestarinu i dobio iznos koji je ipak u praksi bio veci za nekih 60-70kn jer sve je trebalo kostat sitno ispod 2300, a izaslo je 2355

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

Ovo je prihvatljivo odstupanje kako se zna desiti u mnogim kalkulacijama ali info bi trebao biti točan jer je to bit informiranja,sve drugo je nagađanje.

sttipe:
zna li netko ima li negdi kakav link da se može provjerit polica..dobro bi došlo svima koji su kupili registrirane motore ,ili minjali motore ka ja,i sad imaju godinu registriran skuter ali neznam jel mi unovčija policu i oću li i ja svoju..ja bi triba provjerit svoju na tom osiguranju,ili telefonski..jer jadransko nezna za internet..ja takvo osiguranje zaobidjem..i svako koje nema kalkulator i koje krije cijenu..

Trotter:
Pošto nemogu naći na internetu koliko bi da sutra idem na regu sa skuterom izašlo sve sa osiguranjem. Mladi vozač,nikad regan motor nemam tablicu nit ništa. Znam sljedeće

Osiguranje cca 250kn
Prometna + biljezi = 75kn
Tablica = 45kn

Tehnički?Naknade i to?

Aprilia97:
da podignem malo temu
Motor nije bio regan 2 godine,sad sam ja novi vlasnik,koliko me cca izade sve skupa da ga regam,s osiguranjem i ostlaim glupostima?

Corector:
Mane je vzaslo 500kn, sve od nule s tim da mi nije prvi put da sam regal skut pa ima jos nekog bonusa u osiguranju (164kn) Triglav. Tebe bude max. 600kn. S tim da tablicu podigni u policiji, nemoj u stanici za teh pregled. Ako ti se to isplati razmisli prvo, usparas nekih 100, 150kn brijem.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju