Općenito > Propisi
izracun registracije i osiguranja..
vukas:
Ja kad sam registrirao skuter ovo proljeće u Eurohercu ženska mi je rekla da ako ću uzet jači motor da se bonus prebacuje, a onda mi nije bilo jasno jer znam da se bonus ukinuo za mopede ... :dontknow:
No, kako sam imao problema sa prevelikom brzinom nisam previše razmišljao i dalje ispitivao. :laughing7:
Valter:
Postoji bonus, kako ne. Ja sam ove godine registrirao 3 skutera i za sve sam dobio bonus. Naravno da sam dobio popust dodatni na neka vozila jer ih je bilo puno. 3 skutera i auto.
Prve godine sam bez popusta i rabljeni skuter sve skupa platio cca 750 kn. Dakle, puna cijena bez popusta i bonusa + sve troškove registracije i pločica i sl.
vukas:
Ne znam, ne piše nikakav bonus, niti kakav popust na polici osiguranja.
Bitno da su dodali stavku za mladog vozača, a ako ja imam 24 godine kako to može vrijediti, ili možda njihov način kategorizacije nema veze sa policijom ?
Darius1950:
--- Citat: vukas - 19 Lipanj, 2015, 22:01:38 ---Ne znam, ne piše nikakav bonus, niti kakav popust na polici osiguranja.
Bitno da su dodali stavku za mladog vozača, a ako ja imam 24 godine kako to može vrijediti, ili možda njihov način kategorizacije nema veze sa policijom ?
--- Kraj citata ---
Za osiguranje si mladi vozac do 30 godine. Meni je tek ove godine ta stavka maknuta s police.
JosipMarijanovic:
--- Citat: Darius1950 - 20 Lipanj, 2015, 08:24:46 ---
--- Citat: vukas - 19 Lipanj, 2015, 22:01:38 ---Ne znam, ne piše nikakav bonus, niti kakav popust na polici osiguranja.
--- Kraj citata ---
Za osiguranje si mladi vozac do 30 godine. Meni je tek ove godine ta stavka maknuta s police.
--- Kraj citata ---
Bonus kao bonus nema.. Mogu staviti komercijalni popust i takve neke stvari.
Do 30 godine si za njih rizicni vozac. Samo ti je do 24 god 20% vise a izmedu 24 i 30 10% ili 15% sad nisam siguran.
Prije dok je sve zajedno kostalo za skuter 100e je bilo bonusa. Sad u najskupljoj opciji kosta 560kn ako si mladi vozac i regas u zg. I nema bonusa
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju