Općenito > Propisi
izracun registracije i osiguranja..
daRio:
--- Citat: File - 01 Travanj, 2013, 12:16:01 ---Pozdrav svima.
Sutra bih išao registrirati Runner-a 50,e sad skuter je novi,prva registracija,pa bih zamolio ako mi možete dati krate upute di bih trebao prvo ići i koliko bi to otprilike koštalo?
Hvala
--- Kraj citata ---
Svima bi život bio jednostavniji kad bi koristili uslugu Google ali očito da je lakše ovdje pitati i dobiti svakakve odgovore.
grad Zagreb,novo vozilo - 642 kn ili vidi sam...
http://www.aksiget.hr/izracun-tehnickog-pregleda-i-registracije.aspx
3alfa3:
--- Citat: daRio - 01 Travanj, 2013, 12:30:14 ---
--- Citat: File - 01 Travanj, 2013, 12:16:01 ---Pozdrav svima.
Sutra bih išao registrirati Runner-a 50,e sad skuter je novi,prva registracija,pa bih zamolio ako mi možete dati krate upute di bih trebao prvo ići i koliko bi to otprilike koštalo?
Hvala
--- Kraj citata ---
Svima bi život bio jednostavniji kad bi koristili uslugu Google ali očito da je lakše ovdje pitati i dobiti svakakve odgovore.
grad Zagreb,novo vozilo - 642 kn ili vidi sam...
http://www.aksiget.hr/izracun-tehnickog-pregleda-i-registracije.aspx
--- Kraj citata ---
Nije bas u kunu tocno, al tu je negdje....
Sent from my HTC One X
daRio:
--- Citat: 3alfa3 - 01 Travanj, 2013, 12:43:45 ---
Nije bas u kunu tocno, al tu je negdje....
Sent from my HTC One X
--- Kraj citata ---
U svakom slučaju je točnije od komentara tipa....."ja sam lani platio...." ili "bum pital frenda koji je nedavno regal..." ;D
3alfa3:
Proslo proljece je bio u kunu tocan izracun na stranicama croatije. Vise nije jer nisu korigirali cijenu cestarine, a i ostale stavke su se neznatno promijenile. Jedino im je u lipu tocan izracun osiguranja
Prije 2 tjedna kad sam regao sam umjesto ove cestarine koja pise ukalkulirao novu cestarinu i dobio iznos koji je ipak u praksi bio veci za nekih 60-70kn jer sve je trebalo kostat sitno ispod 2300, a izaslo je 2355
Sent from my HTC One X
File:
Hvala svima pomoći.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju