Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
kad napucam gas, nesto mi zvecka oko vodene...znaci dok vozim na vrhu gasa nista se ne cuje, tek kad dodam onda pocne zveckat..je pri kraju vodena ili je nesto drugo? i jos jedno pitanje...motor ima 35tkm, je bi trebao nosac masine promjenit? hvala!
Nemoj zanemarit magnet vrlo lako to može bit problem a nije problem to provjeriti.Ljepo ispustiš ulje i skineš taj poklopac sa te strane i uvjeriš se sam u čemu je problem dali u magnetu ili pumpi vode.Ako je magnet mogao bi ti prouzročit velike probleme i da sam na tvom mjestu nebi tako vozio da se ne stvori još veći kvar.
lezajevi vodene zveckaju...jel ti se cuje kad je na leru na bocnoj...i ne cuju se lagano u voznji tek kad napucas gas
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
@ igor. U svakoj temi vidim nekakvu mrznju prema vxru od strane tebe i jos nekolicine osoba. nije nista osobno ali iskreno jadne su fore. Nije problem u VXRU nego je problem u vlasnicima koji takav stroj neznaju odrzavati. Vodena pumpa je potrosni materijal i ako je se ne promjeni a obzirom da je sve vise i vise vxrova na cesti normalno je da ce ovakvih tema sve vise i vise biti na forumu.
ma jasno, al vxr se tretira kao savrsenstvo bez mane i te fore su jadne