Tehnički kutak > Garaža
Luna vision 2 hyper tuning <------
formoz:
--- Citat: robert - 17 Rujan, 2010, 23:29:25 ---rama od neosa mu neće trebat jer je ova od lune jako dobra! amortizer? svaki drugi može biti samo bolji od serijskog luna amortizera!
moj savjet je ako već planira lakirat plastike da ojača sa vlaknom i smolom onaj mali trokut iznad rezervara i bočne plastike!
--- Kraj citata ---
ja bi na njegovu mjestu sve plastike premazo smolom iznutra, a one kriticne bocne natrag i blatobran jos i platnom ojaco
divljak_007:
--- Citat: robert - 17 Rujan, 2010, 23:29:25 ---rama od neosa mu neće trebat jer je ova od lune jako dobra! amortizer? svaki drugi može biti samo bolji od serijskog luna amortizera!
moj savjet je ako već planira lakirat plastike da ojača sa vlaknom i smolom onaj mali trokut iznad rezervara i bočne plastike!
--- Kraj citata ---
to sma si i mislio jel mi je puko vec :laughing9:
robert:
--- Citat: formoz - 17 Rujan, 2010, 23:41:00 ---ja bi na njegovu mjestu sve plastike premazo smolom iznutra, a one kriticne bocne natrag i blatobran jos i platnom ojaco
--- Kraj citata ---
ako stavlja vile od aeroxa onda ne treba jer ne paše luna blatobran gore! za sve ostalo si u pravu!
@divljak: ništa novoga, to sranje od plastike puca 5 minuta nakon montaže!
meni se zadnji kraj totalno raspada, plastike totalna koma!
divljak_007:
--- Citat: robert - 17 Rujan, 2010, 23:44:24 ---ako stavlja vile od aeroxa onda ne treba jer ne paše luna blatobran gore! za sve ostalo si u pravu!
@divljak: ništa novoga, to sranje od plastike puca 5 minuta nakon montaže!
meni se zadnji kraj totalno raspada, plastike totalna koma!
--- Kraj citata ---
razmisljam vec 2 dana o tom kraju zadnjem i mozda mi je u glavi jedan patent ali moram ga jos dobro realizirati
robert:
svakako javi ako smisliš nešt pošteno! neda mi se nabavljat nove plastike a ove seraspadaju! :sad1:
al opet, koliko sam puta polizao asfalt sa lunom pa i dobre su još :laughing11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju