Tehnički kutak > Garaža
Luna vision 2 hyper tuning <------
CoK:
--- Citat: divljak_007 - 17 Rujan, 2010, 23:13:03 ---gle gospodin Liju i ja znam,i neces ga vrijedat..i to kaj moj frendu on slaze skuteree to fkt nije tvoj problem..a to kaj tebe pere ljubomora kaj njemu neko oce slagat skuter to nije nas problem to je tvoj..i stim se moras pomirit...dns sam slozio lunu do kraja i sretan sam i necu dozvolit da mi neko ko je ispod mog nivoa kvari raspoloženje :nono: :laughing7:
ugl da..ovak mislim:
izgled..komplet perla bijeli,sve bas sve bijelo,angle eyes napred (home made)
dijelovi:vilica od aeroxa,neki kit,eventualno blokovi od neosa,od malossi-a prijenos,brembo kocnice i tak..ugl nis jos niej 100% al ce bit tuning i to ne o ;Dbican
--- Kraj citata ---
op...to ce bit nesto slicno robijevoj luni onda...mina luna :icon_thumright:
samo da je lc brateeee
robert:
--- Citat: 2TDottore - 17 Rujan, 2010, 22:55:32 ---luka nemoj bit poluidijot neg radje pomogni covjeku ak znas a ne se tu pravit ko neki baja koji kao sve zna o lunama a zapravo nis nezna i onda ide prcat ljude....nemoj sam ti spominjat nazive tema i projekte jer o tvojim propalim temama i velikim zamislima bi se dalo raspravljat malo duze...
kiki zanemari komentare od ovakvih ultra pametnih tjunera....
--- Kraj citata ---
svaka čast za ovo!
dečki, poznato vam je da mrzmim bezvezne komentare u projektima i garaži!
ovo sada smatrajte kao prvu, drugu i zadnju opomenu!
@divljak: ako ti treba šta za lunu javi!
ako misliš stavljat minarelli mašinu na lunu pogledaj moj projekt! i onda javi! imam djelova poprilično dosta za takvu preradu!
divljak_007:
decki fala svima na pomoci,ak trebam pomoc javim se ;) i da drago mi je kaj vidim da tu ima stvarno normalnih ljudi s kojima se moze normalno pricat i koje ce mi bit drago prvom prilikom i upoznat :headbang: decki svaka cast :headbang:
formoz:
--- Citat: divljak_007 - 17 Rujan, 2010, 23:13:03 ---gle gospodin Liju i ja znam,i neces ga vrijedat..i to kaj moj frendu on slaze skuteree to fkt nije tvoj problem..a to kaj tebe pere ljubomora kaj njemu neko oce slagat skuter to nije nas problem to je tvoj..i stim se moras pomirit...dns sam slozio lunu do kraja i sretan sam i necu dozvolit da mi neko ko je ispod mog nivoa kvari raspoloženje :nono: :laughing7:
ugl da..ovak mislim:
izgled..komplet perla bijeli,sve bas sve bijelo,angle eyes napred (home made)
dijelovi:vilica od aeroxa,neki kit,eventualno blokovi od neosa,od malossi-a prijenos,brembo kocnice i tak..ugl nis jos niej 100% al ce bit tuning i to ne o ;Dbican
--- Kraj citata ---
ako ces radit ista sa djelovima od neosa ja ti poklanjam amortizer u super stanju i ramu bez papira i broja sasije ikakva, ako ti treba
robert:
rama od neosa mu neće trebat jer je ova od lune jako dobra! amortizer? svaki drugi može biti samo bolji od serijskog luna amortizera!
moj savjet je ako već planira lakirat plastike da ojača sa vlaknom i smolom onaj mali trokut iznad rezervara i bočne plastike!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju