Tehnički kutak > Garaža

Luna vision 2 hyper tuning <------

<< < (7/17) > >>

divljak_007:

--- Citat: robert - 17 Rujan, 2010, 23:49:32 ---svakako javi ako smisliš nešt pošteno! neda mi se nabavljat nove plastike a ove seraspadaju! :sad1:
al opet, koliko sam puta polizao asfalt sa lunom pa i dobre su još :laughing11:

--- Kraj citata ---

tebe isto muce one kopcice od one trokutaste plastike na rezervoaru kaj drzi ove bocne?

robert:

--- Citat: divljak_007 - 17 Rujan, 2010, 23:51:15 ---tebe isto muce one kopcice od one trokutaste plastike na rezervoaru kaj drzi ove bocne?

--- Kraj citata ---
ne muče me više! odpale su ima već 5-6 tisuća kilometara

divljak_007:
ovak,trebalo bi smislit kao jednu veznu štangicu,zasarafit ju tam na sarafe od rezervoara,sad sma treba smislit kak tu štangicu pricvrstit na oklope a da se sarafi tolko nevide il da se napravi improvizacija nekak

robert:
skineš bočne plastike i ovu trokutastu iznad rezervara! sklopiš ih onako provizorno i fiksiraš izvana sa ducktapeom! a iznutra udri sa smolom i vlaknima par slojeva

formoz:
nemoj za sad nista dirat sto se tice plastika, ja cu ako Bog da do nove godine bit u Zagrebu pa ti mogu oko toga pomoc, i ponjet stogod ako treba jer sam radio dosta toga s tim a do tad skupljaj lovu i kupuj djelove, prenos , auspuh, usis, bit ce ti dosta za sad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju