Ja san popija BAN na torrenthr... sad oped cekan kad ce bit otvorene registracije..
koji si lik pa netrebaš seedat full brzinu glavno je da ti je komp upaljen stavi da ti seeda na 1kb/s i odseedaš to 72 ili 62 sata kolko je na pretomu i to je to , na pretome je fora dobivaš kredite makar ti se torrenti ne seedaju i ako niko ne skida sa njih glavno da su upaljeni i dobivaš kredite što ti je torent ili torrenti duže upaljen to više kredita dobivaš do 200 torrenta ti se broji meni je trenutno nekih 90 upaljeno ,dok na funfilu je u banani jel dobivaš kredite po brzini seedanja a sa našim šugavim preskupim hrvatskim vezama i sporom upload brzinum nemoguče je dosta kredita skupit ,i naravno 1cr na sat se dobiva ako ti je irc upaljen na njihovom chatu i onda za te kredite si možeš zamijenit za upload ,pozivnice ,vip di ti se ne broje hit and runs i imaš neke povlastice kao više duplo više megabajta za naprimjer 100cr i tako to uglavnom pretome je najbolji privatni tracker na koji sam nabaso u ovih 10 godina