Poštovani/a!
Info vam piše na blogu tko smo i kako radimo i što dobivate. Ako želite primati mailom parove onda je pretplata 400 kn (56eura), parove dobivate cijeli mjesec cca. 20 listića s analizama. Ako želite mail i sms (oboje) onda je pretplata 450 kn (63 eura). Parove dobivate najkasnije do 15 sati. Nekad to zna biti u 11, nekad u 14 h, ovisi, ali uvijek ćete primiti parove bar 2 sata prije početka prve utakmice (meča)...Uplata se vrši preko western uniona. Odete u poštu s našim podacima i kažete da želite uplatiti željeni iznos preko western uniona na te i te podatke...Provizija je kojih 5 eura ali zato smo smanjili pretplatu za 50 kuna da se kompenzira. ovaj ciklus je koštao 450 i 500 kn, a sad je 400 i 450 da vas ne krademo s tom provizijom jer su se mnogi žalili na to...
Naravno da igrate na vlastitu odgovornost ali sumnjam da ćete požaliti. Jednom uplatom listića možete si vratiti pretplatu i dalje se kladiti besplatno. Mnogi nam se jave i pitaju nas za free listiće da bi se uvjerili da nismo prevaranti. Pa kako ćemo surađivati ako nemate povjerenja u nas?! Sve što šaljemo ljudima je na blogu, i zato šaljemo analize da naši ljudi vide zašto to igramo...Mnogi traže garanciju, mi vam možemo ponuditi da ako ciklus završite u minusu da vam dajemo novi ciklus u pola cijene (ali to je samo garancija, ne brinite, neće doći do minusa). Bit ćemo uvijek u plusu (malen,velik)...ovisi o mjesecu...lijevo na blogu su vam preporuke uloga, naše uplate i sve ostalo. Mislim da smo sve objasnili. Ako imate još pitanja samo pitajte.
Ukoliko ste zainteresirani javite nam se da vas stavimo na popis zainteresiranih i da vam pošaljemo podatke za uplatu!
Lijep pozdrav
eto sto su mi odg... malo su skuplji ali pogadaju... sad sto raja kaze