Tehnički kutak > Tuning skutera
auspuh za lunu
robert:
--- Citat: mrcina - 15 Listopad, 2007, 08:28:27 ---e ovak za svjetla kod lune malo logike.to su vjerojatno dva šarafa samo neznam kakva sa finim ili navojem za plastiku/lim.
ako su fini navoji onda se može tu ugraditi šaraf dulji sa navojem u sebi sličan kao za retrovizor da odmakneš donji dio fara dalje od plastike te ga tako nagneš prema dolje.
--- Kraj citata ---
sorry prijatelju ali sve je fixno! i da se da donji dio odmaknuti od plastike onda bi mi kisa ulazila unutra a iza svjetla je jos pun k.rac elektronike!
danas sam telefonirao sa bencony, novi auspuh (leo vince zx) kosta 1125 kuna!
Benjamin:
A da to je klasicna cijena jos kad sam ja prije 3 godine kupovao tmao zx je bila ta cijena...
..imam jedan prijedlog...ako ti nije hitno za spuh pricekaj mene ja bi isto trebao neke dijelove pa uzmemo zajedno pa ga nazicamo neki popust na kolicinu i tak....znam se ja s Vladom vlasnikom benconia valda bu dao neki popust....ja cekam da mi stignu novci neki pa bi uzeo par stvari....
robert:
--- Citat: Benjamin - 15 Listopad, 2007, 19:41:18 ---A da to je klasicna cijena jos kad sam ja prije 3 godine kupovao tmao zx je bila ta cijena...
..imam jedan prijedlog...ako ti nije hitno za spuh pricekaj mene ja bi isto trebao neke dijelove pa uzmemo zajedno pa ga nazicamo neki popust na kolicinu i tak....znam se ja s Vladom vlasnikom benconia valda bu dao neki popust....ja cekam da mi stignu novci neki pa bi uzeo par stvari....
--- Kraj citata ---
nema frke, ja cu cekati!
dino_sk:
imas u auto moto sportu Leovince ZX za minarelli za nekih 900-950 kn
odin:
A zašto jednostavno ne reklamiraš auspuh u ovlašetnom servisu? Prerađivao si nešto i izgubio jamstvo?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju