Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh za lunu

(1/7) > >>

robert:
decki molim vas za pomoc!
ja mislim da smo danas pronasli zasto je moja luna ovako troma!
auspuh je gusi ali to 100%
napravili smo pri povratku jednu pauzu u karlovcu (skoro 45 minuta)
kad smo stigli odprilike do jastrebarskog benji mi vice stani i pogledaj si auspuh!
mi nismo presli niti nekih 20 kilometara  a auspuh na luni bio je tako crven da si mogao mirno na njemu kavu skuhati!
sad moje pitanje.
koji auspuh bi pasao na lunu?
ovaj sachs speedforce je isti kao luna

a ovaj auspuh je predviden za njega:

preko ebaya bi taj auspuh kostao nekih 110 eura ali uz njega ne dolaze rolice i opruge kako mi je benjamin pricao da  normalno uvjek budu!
postoji li takvo nesto i ovdje kod nas za kupit?
ako da koja marka, gdje i koliko bi to kostalo?

robert:
kazu da taj auspuh odgovara na sljedece marke i modele:
  - CPI Aragon 50
  - CPI Aragon GP 50
  - CPI Hussar EUR-2
  - CPI Oliver EUR-2
  - CPI Popcorn EUR-2
  - Generic B05
  - Generic Ideo 50
  - Generic XOR 50cc
  - Keeway Focus 50
  - Keeway Matrix 50
  - Sachs Speedforce / Speedjet
  - Aprilia Amico
  - Aprilia SR 50 < '94 Minarelli Vert.
  - Italjet Pista
  - MBK Booster
  - MBK Stunt
  - Yamaha Bw's
  - Yamaha Slider

igor.sb:
sad sam malo googlao scooter center, scooter attack

i kaze da s tog sppedforca ide i spuh sa cpi, koji je minarelli

e sad znaci isao bi spuh sa bilo kojeg minarelli horiz, a da li svi pasu po nosacima ne znam, jer mi uvijek ispise cpi, nekad minarelli horizontal

vidim vamo si napisao da ide na sr50 vertikal, to ne moze nikako, to su krivi podaci

bilo bi onda najbolje traziti spuh bas za cpi(popcorn, husar...), jer kazem ne znam da li su identicni po nosacima kao i ostali minarelli (rox, aprilia, malaguti)

http://scooter-center.com/catalog/default.php?cPath=4_4974_4978_4991 ....spuhovi za cpi

...ajd ako netko zna tocno o tim kopijama minarellija, gdje sta kako pase s obzirom na pravi minarelli...ponajvise nosaci spuha

...eto roberte toliko od mene

roby44:
ide bilo koji minarellijev auspuh ali moras sredit nosac jer nije isti. ili kupis ZX za CPI. a taj technigas isto imas kupit kod nas, uzmes za CPI.

SlowRider:
Nije problem napraviti nosac. Imam ti ja minarelli auspuh, pa ako zelis mozes isprobati, da budes 100% siguran da je minarelli.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju