Tehnički kutak > Tuning skutera

auspuh za lunu

<< < (5/7) > >>

ChRiStIaN:

--- Citat: robert - 14 Listopad, 2007, 20:14:38 ---
--- Citat: KicHo7 - 14 Listopad, 2007, 20:09:49 ---imas s unutarnje strane farova sa strane svake ko dva srafa...tu dizes i spustas...pa probaj ak ces moc kaj... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
prije par dana si pisao da niko nije mogao postelati prednje svjetlo na tvojoj luni a sad govoris da je moguce!

--- Kraj citata ---

pa nemozes nesto sad puno al malo mozes pa probaj, mozda ce tebi odgovarati, meni nije i dalje mi je bilo previsoko...pa skini prvu masku i probaj, to ti je najbolje...dva srafa su ti zlatna kraj svjetla, nemres fulat...

robert:

--- Citat: KicHo7 - 14 Listopad, 2007, 20:48:36 ---
--- Citat: robert - 14 Listopad, 2007, 20:14:38 ---
--- Citat: KicHo7 - 14 Listopad, 2007, 20:09:49 ---imas s unutarnje strane farova sa strane svake ko dva srafa...tu dizes i spustas...pa probaj ak ces moc kaj... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
prije par dana si pisao da niko nije mogao postelati prednje svjetlo na tvojoj luni a sad govoris da je moguce!

--- Kraj citata ---

pa nemozes nesto sad puno al malo mozes pa probaj, mozda ce tebi odgovarati, meni nije i dalje mi je bilo previsoko...pa skini prvu masku i probaj, to ti je najbolje...dva srafa su ti zlatna kraj svjetla, nemres fulat...

--- Kraj citata ---
ok, probat cu to sutra!

robert:

--- Citat: SlowRider - 14 Listopad, 2007, 10:12:10 ---Nije problem napraviti nosac. Imam ti ja minarelli auspuh, pa ako zelis mozes isprobati, da budes 100% siguran da je minarelli.

--- Kraj citata ---
to bi bilo super! kad bi mogli probati?

mrcina:
e ovak za svjetla kod lune malo logike.to su vjerojatno dva šarafa samo neznam kakva sa finim ili navojem za plastiku/lim.
ako su fini navoji onda se može tu ugraditi šaraf dulji sa navojem u sebi sličan kao za retrovizor da odmakneš donji dio fara dalje od plastike te ga tako nagneš prema dolje.

SlowRider:
Moralo bi biti pomicno sjenilo, ako je fixno onda je stvarno bezveze jer snop baca direktno u oci

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju