Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (3/150) > >>

ratz_hell:
koje? imam naj set sa bijelim, zutim i zelenim federcicima, mislim da je 107 kod mene na serijali, sad su mi zeleni na kvacilu... centralni je serijalovic...

pralas:

--- Citat: ratz_hell - 13 Rujan, 2010, 19:05:30 ---koje? imam naj set sa bijelim, zutim i zelenim federcicima, mislim da je 107 kod mene na serijali, sad su mi zeleni na kvacilu... centralni je serijalovic...

--- Kraj citata ---
kako ide u tom setu,jel zeleni najtavrdi ili najmeksi?

ratz_hell:
pojma nemam , neki je malosijev set...

cvele60:

--- Citat: ratz_hell - 13 Rujan, 2010, 19:05:30 ---koje? imam naj set sa bijelim, zutim i zelenim federcicima, mislim da je 107 kod mene na serijali, sad su mi zeleni na kvacilu... centralni je serijalovic...

--- Kraj citata ---
Na svim 2t kinezima tipa LUNA je 112mm i to je kvacilo sa mina 100cc blokova gde i nisu potrebni neki visoki obrtaji za dobar start...Zato i ne radi ko sto treba cak i sa najtvrdjim oprugicama iz seta..mada to dosta zavisi od aupuha i ostalog...
ove su u pitanju...297715 i bile su mi ok uz gus i next r al sam morao i samo kvacilo malo da"olaksam"... :icon_biggrin:

luna500rr:
Ja koristim 1mm podlosku + 128mm polutke + 804x17,5 remen + tvrdji centralni (ljubicasti ili plavi nesjecam se) + najtvrdji federi za orginal morini 112mm kvacilo, start je samo takav a krajnja nije losa  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju