Tehnički kutak > Garaža

Luna Vision II - animatrix

<< < (2/150) > >>

wonderkid:
jesi probao sa podloskama malo popravit ubrzanje i krajnju,inace lep skut

animatrix:
jos nisam, danas sam krenio radit jednu podlosku, al nemos je busilicom prosirit na toliku rupu.. ugradio dayco 804x17.5 remen pa cemo vidit kako se ponasa. kupio ga prije mjesec dana, ugradio, motor se umrtvio. gledam koji vrag, ubrzanje losije od serijskog baotiana. vratio serijski i vozao se do danas. sa serijskim remenom sam imao i start i krajnju, sve. cak mi se neko vrijeme remen penjao skroz do kraja variomata, pojma neam zasto, dok sada opet fali 5mm..

ratz_hell:
prekrasno izgleda u crvenoj kombinaciji boja , nisam do sada vido crvenu lunu ovdje kod mene ih se vrti miljarda narandjastih... kod mene su 3.2g role malosijeve i i zeleni federcici, start mi je nikakav , skroz slab tj, ali zato nakrajnjoj nabere preko 80 , sta bi mi preporucio da stavim da malo popravim start, jer me ubijak kad ja moram odvrnit gas pa cekat dok onu uhvati...

pralas:

--- Citat: ratz_hell - 13 Rujan, 2010, 17:17:22 ---prekrasno izgleda u crvenoj kombinaciji boja , nisam do sada vido crvenu lunu ovdje kod mene ih se vrti miljarda narandjastih... kod mene su 3.2g role malosijeve i i zeleni federcici, start mi je nikakav , skroz slab tj, ali zato nakrajnjoj nabere preko 80 , sta bi mi preporucio da stavim da malo popravim start, jer me ubijak kad ja moram odvrnit gas pa cekat dok onu uhvati...

--- Kraj citata ---
tvrde federe kvacila :icon_thumright:

cvele60:

--- Citat: ratz_hell - 13 Rujan, 2010, 17:17:22 ---prekrasno izgleda u crvenoj kombinaciji boja , nisam do sada vido crvenu lunu ovdje kod mene ih se vrti miljarda narandjastih... kod mene su 3.2g role malosijeve i i zeleni federcici, start mi je nikakav , skroz slab tj, ali zato nakrajnjoj nabere preko 80 , sta bi mi preporucio da stavim da malo popravim start, jer me ubijak kad ja moram odvrnit gas pa cekat dok onu uhvati...

--- Kraj citata ---
Zameni kvacilo[mina 107]..tvrdje a da odgovaraju na 112mm nema...sem probati sa nekog "veceg" skutera a da su 27mm duzine...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju