Tehnički kutak > Garaža
Luna Vision II - animatrix
ratz_hell:
kakvu podlosku? nekuzim di stavit podlosku, i meni je sve serijala , kakv epolutke su to od kojeg motora ?
luna500rr:
--- Citat: ratz_hell - 13 Rujan, 2010, 20:08:02 ---kakvu podlosku? nekuzim di stavit podlosku, i meni je sve serijala , kakv epolutke su to od kojeg motora ?
--- Kraj citata ---
Izmedju bolcne i ventilatora variomata ili prije bolcne, stvar je u tome da produzis bolcnu, naprjed se polutke rasire pa remen vise upadne, a nazad remen izadje vise pa je prjenosni omjer veci prilikom starta i kvacilo hvata na visim okretajima :hello:
Polutke sam stavio s malaguti crossera, linearan je kut sirenja pa nema rupa u ubrzanju i vece su pa mogu veci remen stavit za jos zesci start...
animatrix:
@ratz hell, probaj olaksati kvacilo, rastavi ga i izbusi sa busilicom i sva 3 nosaca feroda podjednako izbusi da budu jednake tezine. trebao bi dobiti na okretajima. najisplativije bi bilo uzeti kvacilo sa minarellija, 105 ili 107mm. meni na 105mm i serijskim luninim federima start je bio odlican... sve dok nisam remen promjenio...
x-plorer:
jako lip skuter stvarno vidjam amlo luna u ovim konbinacijama boja
animatrix:
a kod mene druga stvar, iako je malo luna, najcesca je crvena. razmisljam ovu sivu plastiku sto stoji ispod sica obojati u crno. sivu boju i krom ne volim, zato sam vilicu, interijer farova i zmigavaca obojao u crno :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju